Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Τραγουδιστής-Παρουσιάστρια: Ποιο είναι το νέο ζευγάρι της showbiz;

Ο έρωτας τους ξεκίνησε με διαψεύσεις, όμως το πάθος που ένιωθε ο ένας για τον άλλον τους πρόδιδε συνεχώς.

Έτσι μετά από κρυφτούλι δύο μηνών και ενδοιασμούς από την ίδια για το αν θα έπρεπε να προχωρήσουν, αποφάσισαν πως ήρθε η στιγμή να αποκαλύψουν πως είναι μαζί.

Αν και για εκείνη δεν ήταν εύκολη η απόφαση αφού μετά το χωρισμό της από το Νίνο είχε υποσχεθεί κυρίως στον εαυτό της να μην ξαναμπλέξει με κάποιον που δουλεύει νύχτα, τελικά ο Χρήστος Χολίδης κατάφερε να κάνει τη Δούκισσα Νομικού να…λυθεί αλλά και να συνειδητοποιήσει πως η καρδιά δεν κάνει επαγγελματικές διακρίσεις.

Κάτι που το μοντέλο δεν άργησε να καταλάβει αφού στην αγκαλιά του τραγουδιστή ένιωσε ασφάλεια αλλά παράλληλα και ελευθερία, πράγματα που είχε στερηθεί από τον πρώην αγαπημένο της.

Όσοι την ξέρουν καλά υποστηρίζουν πως βιώνει την καλύτερη περίοδο της ζωής της και πως στο πλευρό του Χολίδη βρήκε και πάλι την ξεγνοιασιά και το χαμόγελο της, που όπως λένε, δε τη χαρακτήριζαν την περίοδο που ήταν ερωτευμένη με το Νίνο.

Μάλιστα και εκείνη το παραδέχεται εμμέσως πλην σαφώς αναφέροντας πως ο Χρήστος είναι διαφορετικός.

Ωστόσο φήμες θέλουν τους γονείς της και ειδικά τον πατέρα της Νίκο Νομικό να μην καλοβλέπει τη σχέση της κόρης του πάλι με τραγουδιστή, αφού γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα τις απαιτήσεις της δουλειάς αλλά και γενικά τη νοοτροπία των καλλιτεχνών φοβάται μήπως το κοριτσάκι του δεν αντέξει και πληγωθεί.

Οι πληροφορίες πάντως που έχει φροντίσει να συλλέξει για το Χρήστο τον έχουν κάπως καθησυχάσει, όμως δεν παύει να εμφανίζεται επιφυλακτικός και να αρκείται στο να λέει πως ο χρόνος θα τα δείξει όλα.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως χαίρεται ιδιαίτερα που βλέπει τη μοναχοκόρη του να λάμπει από ευτυχία και εύχεται οι καλές στιγμές της να μην τελειώσουν ποτέ.

---
Πηγή: stifora

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News