Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Το 1ο Γυμνάσιο Αριδαίας στο 3ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής

Ομάδα μαθητών του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας, συμμετείχε στο 3ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής που έγινε στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ την Τετάρτη 4-5-11 και Πέμπτη 5-5-11 και παρουσίασε εργασία με θέμα: «Συμβουλές για ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο μέσα από τη ματιά των μαθητών». Συμμετείχαν οι μαθητές της Β’ τάξης Νικολαΐδης Κ. Τσεχιλίδης Γ. Κουκλίδης Ν. και Παυριανίδης Γ. με την καθηγήτρια Πληροφορικής Πόπη Μαρία.

Οι εργασίες του συνεδρίου μεταδίδονταν on-line στο Lobby, στο Science Café, και στην γιγαντοοθόνη-Matrix του Noesis. Έτσι οι επισκέπτες, που βρίσκονταν εκεί, μπορούσουν να παρακολουθήσουν τις εργασίες του συνεδρίου.

Ταυτόχρονα έγινε webcasting, δηλαδή αναμετάδοση του συνεδρίου, σε όλα τα σχολεία της Ελλάδος μέσω του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου.

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στο 1ο Γυμνάσιο. Συμμετέχει σε όλα, με πολύ αξιόλογες παρουσίες και πολλές πρώτες θέσεις. Τόσο στον αθλητισμό, όσο και σε άλλες δραστηριότητες. Μπράβο σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News