Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Αλυσοδεμένη επί 10χρόνια σκυλίτσα, βρήκε την ευτυχία (Video)

Δείτε την συγκινητική ιστορία της «Judas» (όπως την είχαν ονομάσει οι ιδιοκτήτες της, παρότι θηλυκή) που έγινε «Judith».
Μια σκυλίτσα στο Vancouver του Καναδά ζούσε δεμένη σε μια αλυσίδα επί 10 χρόνια χωρίς καθαρό νερό ή φαγητό, αναγκασμένη να κάθεται, να περπατάει, ακόμα και να κοιμάται πάνω στα ίδια της τα περιττώματα.

Το βράδυ που την εντόπισαν οι άνθρωποι της φιλοζωικής οργάνωσης «Animal Advocates», η σκυλίτσα ήταν ξαπλωμένη στην παγωμένη λάσπη και εκτεθειμένη σε χιονόπτωση. Η κατάσταση της ήταν τραγική, αφού μεταξύ άλλων βρέθηκε αφυδατωμένη και ανήμπορη να περπατήσει λόγω προβλήματος στους γοφούς.

Οι άνθρωποι της φιλοζωικής οργάνωσης την πήραν και την φρόντισαν με πρωτόγνωρο για εκείνη τρόπο. Λίγο αργότερα...

βρέθηκε ένα σπίτι και μια οικογένεια για την ταλαιπωρημένη σκυλίτσα, η οποία ονομάστηκε «Judith» από τα νέα της αφεντικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Η Judith έγινε μέλος της οικογένειας και έζησε 18 μήνες ζεστασιάς και αγάπης που τόσο είχε ανάγκη και άξιζε, πριν φύγει από την ζωή ευτυχισμένη και έχοντας ξεχάσει το άσχημο παρελθόν.

---
Πηγή: www.otherside.gr

1 σχόλιο:

  1. Mην πάτε πολύ μακριά. Ρίξτε μια ματιά γύρω σας στην περιοχή μας και θα δείτε πολλά τέτοια σκυλιά αλυσοδεμένα, παρατημένα, χωρίς καμία προσοχή, κτηνιατρική φροντίδα, χωρίς στοργή και αγάπη. Γιατί δυστυχώς υπάρχουν πολλοί ανεγκέφαλοι που παίρνουν ένα ζώο και μετά το δένουν. Τι το θέλετε ρε και το παίρνετε; Αφήστε το μπας και βρει καμιά καλύτερη τύχη από το να είναι μαζί σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News