Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Δωρεάν διάθεση της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων σε 10.000 νέους & νέες

Από το γραφείο τύπου του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Δήμου Έδεσσας ανακοινώνεται ότι την Δευτέρα 9 Μαΐου αρχίζει η δωρεάν διάθεση της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων σε 10.000 νέους και νέες!

Πρόκειται για εκπτωτικές κάρτες που απευθύνονται σε νέους 13 - 30 ετών (μαθητές, φοιτητές, νέους εργαζομένους, νέους ανέργους). Οι κάρτες αυτές εξασφαλίζουν στους κατόχους τους εκπτώσεις σε συγκεκριμένες κατηγορίες αγαθών και υπηρεσιών, όπως αυτές που αφορούν στην εκπαίδευση, σε αγορές, στην ψυχαγωγία, σε ταξίδια κλπ.

Από τις 9 Μαΐου, ημέρα Δευτέρα, οι νέοι θα μπορούν να λαμβάνουν δωρεάν την κάρτα τους από την επίσημη ιστοσελίδα της κάρτας www.europeanyouthcard.gr. Οι κάρτες θα διανεμηθούν δωρεάν με προτεραιότητα στους άνεργους νέους (κατόχους κάρτας ΟΑΕΔ). Μετά το πέρας της διάθεσης των δωρεάν καρτών, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να την αποκτήσουν με ετήσια συνδρομή 10 €.

Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Δήμου Έδεσσας Αντώνης Μπουρδάνης με αφορμή το παραπάνω πρόγραμμα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Δεδομένης της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, το εγχείρημα αυτό αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς έχει σκοπό να δημιουργήσει ένα δίκτυο στήριξης της επιχειρηματικότητας των τοπικών κοινωνιών. Παράλληλα στηρίζει την αγοραστική ισχύ των νέων ανθρώπων και κυρίως αυτήν του μαθητή και του φοιτητή, του νέου εργαζόμενου, του νέου άνεργου, του νέου με λιγότερες ευκαιρίες.

Κλείνοντας, απευθύνω κάλεσμα να ενταχθούν στο παραπάνω πρόγραμμα οι επιχειρήσεις και οι φορείς του Δήμου μας, συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.europeanyouthcard.gr. Είναι πραγματικά μια ευκαιρία που μπορεί να ενισχύσει αμφίδρομα τόσο τον επιχειρηματία όσο και το νέο άνθρωπο του τόπου μας. Ας δώσουμε όλοι μια ευκαιρία σε αυτήν την προσπάθεια».

Ο πρόεδρος
του ΤΟ.ΣΥ.Ν Δήμου Έδεσσας,
Αντώνιος Μπουρδάνης
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News