Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

1η Ανθοέκθεση του Δήμου Πέλλας

Εκατοντάδες λουλούδια, φυτά, δένδρα, ανθοσυνθέσεις συνθέτουν το σκηνικό της 1ης Ανθοέκθεσης του Δήμου Πέλλας που φιλοξενείται στο χώρο του Πολύκεντρου.
Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 21/5/11 από το Δήμαρχο Πέλλας κ. Γρηγόρη Στάμκο, με την παρουσία πλήθους επισκεπτών που απήλαυσε εικόνες με πολλά χρώματα, αρώματα και μουσική από τα τμήματα του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών και της χορωδίας του Αγαθοβούλειου Δημοτικού Σχολείου.


Στο πάρκο του Πολύκεντρου παραγωγοί φυτών του Δήμου Πέλλας αλλά και γειτονικών δήμων, εκθέτουν τα προϊόντα τους στην 1η Ανθοέκθεση του Δήμου Πέλλας καθημερινά, από τις 10.30 μέχρι τις 23.30, με παράλληλες εκδηλώσεις, ενώ πρόθεση του Δήμου Πέλλας όπως τόνισε και ο Δήμαρχος, είναι η έκθεση να γίνει θεσμός με περισσότερες εκθέτες και προϊόντα.

H Ανθοέκθεση θα κλείσει τις πύλες της το Σάββατο 28 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News