Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Πρόστιμο 300 ευρώ σε όσους- όσες κυκλοφορούν με μαγιό

Όποιος φεύγει από την παραλία και ξεχνάει να βάλει κάτι πάνω του θα το πληρώνει ακριβά. Και όταν λέμε θα το πληρώνει, εννοούμε κυριολεκτικά... 


Και πιο συγκεκριμένα, 300 ολόκληρα ευρώ.

Σύμφωνα με ένα νόμο που εφαρμόζεται στη Βαρκελώνη θα πρέπει κάποιος φεύγοντας από την παραλία να φορέσει μία μπλούζα και ένα παντελόνι. Αυτός ο νόμος δημιουργήθηκε γιατί πολλές νεαρές κοπέλες εντοπίστηκαν να περπατάνε στους δρόμους της Ισπανίας ημίγυμνες, προκαλώντας αναστάτωση στους περαστικούς.

Ακόμη πιο τσουχτερό θα είναι το πρόστιμο για τους γυμνιστές που θα βγαίνουν από τις συγκεκριμένες παραλίες ολόγυμνοι αφού το χρηματικό ποσό που θα καλούνται να πληρώσουν θα είναι 500 ευρώ.

---
πηγή:on-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News