Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Κρήτη: 4 μήνες φυλάκιση στο δολοφόνο κουταβιών και 3 μήνες σε φιλόζωη επειδή τον εξύβρισε!


Πραγματοποιήθηκε χτες η δίκη του άνανδρου που δηλητηρίασε τον Οκτώβριο τα 3 κουτάβια και το ένα Κόκερ που ανήκαν σε φιλόζωη που μένει στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη. Πλήθος φιλόζωων και υποστηρικτών βρέθηκαν έξω από το δικαστήριο για να συμπαρασταθούν στην φιλόζωη.


Ο Εισαγγελέας και το προεδρείο αφού άκουσαν για 45 λεπτά τις αναφορές των εμπλεκομένων και των μαρτύρων, έκαναν πρόταση για πλήρη αθώωση της φιλόζωης με ελαφρυντικό (περί εξύβρισης) την ψυχική της κατάσταση παρακολουθώντας τον επώδυνο και ειδεχθή τρόπο που πέθαναν τα σκυλιά από τα χέρια του δράστη.

Κι όμως, οι δύο νεαρές ...αδέκαστες Δικαστίνες δεν απεδέχθησαν την πρόταση του και καταδίκασαν τον εγκληματία σε μόλις 4 μηνες φυλάκιση με αναστολή για εξύβριση και σωματικές βλάβες αλλά και την φιλόζωη σε 3 μήνες με αναστολή για εξύβριση, μη αναγνωρίζοντας κανένα ελαφρυντικό! Αυτή είναι η ελληνική δικαιοσύνη. Εξισώνει τις ζωές των ζώων με την εξύβριση και αφήνει ελεύθερους τους δολοφόνους με αναστολή.

Όπως είχαμε δημοσιεύσει στο adespoto.gr, όταν η φιλόζωη Karyn πήγε να ρωτήσει τον γείτονα που απειλούσε συχνά ότι θα ρίξει φόλες αν ήταν αυτός υπεύθυνος για το θάνατο των ζώων αυτών, εκείνος της επιτέθηκε με κλωτσιές και μπουνιές! Συνελήφθησαν και αυτός και αυτή και ο αρραβωνιαστικός της και πέρασαν το βράδυ στο κρατητήριο...

Ο κατηγορούμενος χθες αποχώρησε ευχαριστημένος και χαμογελαστός από το δικαστήριο ενώ ο δικηγόρος του, που είχε ιδιαίτερα προκλητικό ύφος εντός της αίθουσας, δέχτηκε φραστικές επιθέσεις και αναγκάστηκαν οι αστυνομικοί να επέμβουν.

Εκτός από την μη απονομή δικαιοσύνης για τη δολοφονία ζώων, για ακόμα μία φορά η χώρα μας εκτέθηκε για τους ελλιπείς θεσμούς της και στα μάτια των αλλοδαπών αφού η φιλόζωη είναι Αγγλίδα και τα νέα κάνουν το γύρο του κόσμου.

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ.



ΠΗΓΗ:adespoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News