Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Δικαίωμα μεταγραφών φοιτητών με οικογενειακό εισόδομα μέχρι 60.000ευρώ

Στις 60.000 ευρώ όρισε το Υπουργείο Παιδείας το ανώτατο όριο ετήσιου οικογενειακού εισοδήματος ως κριτήριο για τις μετεγγραφές, έπειτα από προτάσεις και παρατηρήσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης, όπως είπε η υπ. Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του...

νομοσχεδίου που φέρνει μεταρρυθμίσεις στα πειραματικά σχολεία. Ειδικότερα, το ποσό που προσαυξήθηκε κατά 10.000 ευρώ, από τις 50.000 που είχε αρχικά οριστεί, αφορά το συνολικό ετήσιο καθαρό εισόδημα που αποκτά ο φορολογούμενος, η σύζυγος του και τα ανήλικα τέκνα του από κάθε πηγή και προσαυξάνεται κατά 10.000 ευρώ για κάθε επιπλέον τέκνο πέραν του δευτέρου.

Υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου, που αφορά στο θεσμικό πλαίσιο των προτύπων πειραματικών σχολείων, την Ίδρυση Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής και την Οργάνωση του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ» τάχθηκαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ενώ το καταψήφισαν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

---
Πηγή: fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News