Σάββατο 7 Μαΐου 2011

7 ΜΑΙΟΥ 2010 - 7 ΜΑΙΟΥ 2011: Τα πρώτα γενέθλια του Aridaia News!

Τα πρώτα του γενέθλια γιορτάζει σήμερα 7 Μαίου το Aridaia News!

Το Aridaia News κλείνει σήμερα αισίως ένα χρόνο λειτουργίας! Οραματιστήκαμε τη δημιουργία της πρώτης ηλεκτρονικής εφημερίδας με έδρα την Αλμωπία, που θα παρουσιάζει με τη μεγαλύτερη δυνατή αντικειμενικότητα την πολιτική, κοινωνική, οικονομική επικαιρότητα του Νομού Πέλλας.

Σήμερα, ένα χρόνο μετά, μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι ότι ανταποκριθήκαμε στις υψηλές απαιτήσεις της νέας ηλεκτρονικής εποχής, που αλλάζει τη Δημοσιογραφία και την Ενημέρωση.

Όλη η ομάδα μας επιμένει στην ουσία της δημοσιογραφίας, που είναι η έρευνα, η διασταύρωση των πληροφοριών και η αποκάλυψη της αλήθειας, σε πείσμα εκείνων που ισχυρίζονται ότι αυτό είναι ασύμβατο με την εποχή του διαδικτύου.

Η νούμερο -1- ηλεκτρονική εφημερίδα του Νομού Πέλλας, ξεκίνησε τη λειτουργία της...

...την 7η Μαΐου 2010. Από τις πρώτες κιόλας μέρες,υπήρξαν δείγματα ότι το συγκεκριμένο εγχείρημα θα είχε επιτυχία. Αυτό που ακολούθησε όμως, ξεπερνούσε κάθε προσδοκία.

Το Aridaia News, μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να φτάσει στην κορυφή και να φιγουράρει πολλές φορές ακόμη και στην πρώτη θέση. Έτσι, η ομάδα δούλεψε σκληρά και κατάφερε να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη.

Αποκορύφωμα της προσπάθειας αυτής ήταν σίγουρα η περίοδος των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών, οπότε και το site μας κατέκτησε την πρώτη θέση και με διαφορά. Ακολούθησαν και άλλες επιτυχίες που αφορούσαν στην κάλυψη σημαντικών γεγονότων.

Σημαντική σε αυτή την προσπάθεια είναι και η συμβολή των ανθρώπων που προτιμούν το Aridaia News για την προβολή της επιχείρησής τους. Η νούμερο -1- ηλεκτρονική εφημερίδα του Νομού Πέλλας, προσφέρει διαφημίσεις με μικρό κόστος, σε μία δύσκολη περίοδο για την αγορά. Η ανταπόκριση ήταν και συνεχίζει να είναι πολύ μεγάλη, παρά την οικονομική κρίση.

Όλοι οι συντελεστές του Aridaia News, από τους τεχνικούς και τους γραφίστες, μέχρι και τη συντακτική ομάδα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αναγνώστες που για έναν χρόνο μας επιβραβεύουν με το «κλικ» τους.

Επίσης, ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε το κίνητρο για σκληρή δουλειά. Τέλος, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όσους δεν ανήκουν στην ομάδα, όμως μας βοηθάνε με κάθε ευκαιρία (και είναι πολλοί αυτοί).

Συνεχίζουμε για το καλύτερο…

Υ.Γ. Ευχαριστούμε θερμά και όλους αυτούς που μας έδωσαν τις ευχές τους. Μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε ακάθεκτοι!  

 

4 σχόλια:

  1. ΤΑΓΚΑΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ7 Μαΐου 2011 στις 2:58 μ.μ.

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΟ Αridaia News ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η καλύτερη διαδικτυακή ενημέρωση της Αλμωπίας! Μπράβο παιδιά! Μακράν οι καλύτεροι και με διαφορά! Χρόνια πολλά και καλή δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πραγματικα σας χαιρομαι. φαινεται πωσ τα νιατα βγαινουν μπροστα και η δουλεια σασ βγαζει μια φρεσκαδα. και μονο που το ζητε τοσο πολυ μπραβο σασ. πολλα συγχαρητηρια και παντα επιτυχιεσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News