Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Οι Almopistas στο Δασάκι

Οι Almopistas συγκεντρωθήκαμε το Σάββατο με σκοπό να συνεχίσουμε την εργασία μας στο Δασάκι. Εκεί όμως μας περίμεναν δύο ευχάριστες εκπλήξεις. Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Άννα Μάρκου μάς χορήγησε απαραίτητα εργαλεία και είδη καθαριότητας και το ζαχαροπλαστείο Μελίρρυτον μας χάρισε ένα καρότσι. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την κ. Μάρκου και τον κ. Ρίζο για τη στήριξή τους και να τους διαβεβαιώσουμε ότι τα εργαλεία που μας χάρισαν ήδη αξιοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο!

Η εθελοντική ομάδα μας εργάστηκε στο πάρκο στο Δασάκι και στον περιφερειακό δρόμο μέχρι τη γέφυρα για τον Εξαπλάτανο. Συγκεντρώθηκαν 12 σακούλες με σκουπίδια και ανακυκλώσιμα υλικά και έγιναν κάποιες εργασίες συντήρησης μέσα στο πάρκο. Επίσης, έγινε προσπάθεια να καθαριστούν τα φύλλα και τα χώματα από τα μονοπάτια και τα αυλάκια. Χάρη στην όρεξη των εθελοντών και τα νέα μας εργαλεία καταφέραμε να κάνουμε πολλά. Σας παρακαλούμε να βοηθήσετε να κρατηθεί το πάρκο καθαρό όλο το καλοκαίρι!

Οι Almopistas είναι μια εθελοντική ομάδα συνειδητοποιημένων κατοίκων οι οποίοι ασχολούνται με την αποκατάσταση και τη διατήρηση της φυσικής ομορφιάς της Αλμωπίας.
Για οποιαδήποτε ερώτηση ή αν θέλετε να συμβάλετε στην προσπάθειά μας με τη δωρεά ειδών καθαριότητας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail: almopistas@gmail.com ή να μας βρείτε στο "facebook" στο: Almopistas Aridaia.

Μείνετε σε επαφή για την επόμενη δράση μας!

Με εκτίμηση,
Almopistas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News