Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Σκληρή απάντηση Μαυρίδη στον Διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας

Κύριε Πακαλίδη κατ' αρχάς δεν αμφισβήτησα το ήθος του κ. Χάλη, αλλά την ικανότητα και την κρίση του. Συνεπώς δεν είναι αυτό το θέμα μας. Όσο αφορά την άποψη σας ότι τέτοιες συμπεριφορές μαθητών (ύβρεις, ξυλοδαρμούς) είναι ανάξιες λόγου δεν νομίζω ότι είναι σωστή. Επίσης και το ότι η πηγή της πληροφόρησης είναι ανάξια λόγου και αυτό δεν είναι σωστό μιας και η πηγή της πληροφόρησης της αστυνομίας ήσασταν εσείς ο ίδιος όπως είπατε. Τέλος παρακαλώ να διευκρινίσετε το ότι ουδεμία συμμετοχή είχα στα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Αριδαίας παρά μόνο όταν...
...ενεπλάκησαν οι παίκτες μεταξύ τους και με σκοπό να τους χωρίσω. Κύριε Πακαλίδη ήθος δεν έχουν μόνο οι προϊστάμενοι σας. Ήθος έχουν και οι κοινοί θνητοί.

3 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΕ ΜΑΥΡΙΔΗ, ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΣ ΑΟΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΕΒΡΙΖΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΑ;;; ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΕΒΛΕΠΑ ΟΤΙ Η ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΚΑΛΙΔΗ ΜΑΖΕΨΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ. ΗΡΘΕΣ ΑΡΓΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΚΑΛΙΔΗΣ ΦΩΝΑΞΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ (ΕΣΥ, Ο ΠΑΚΑΛΙΔΗΣ, Ο ΧΑΛΗΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ)ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΑΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΡΕ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΔΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΟΡΙΖΩ ΤΟΝ Κ.ΜΑΥΡΙΔΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΠΑΡΕΜΒΕΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ
    ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΡΑΜΑΤΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ.ΑΞΙΟΣ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News