Τρίτη 10 Μαΐου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: 2,5 εκ. ευρώ το δάνειο του Δήμου Αλμωπίας

Πολύ πιθανό χαρακτήρισε το ενδεχόμενο λήψης δανείου ο Δήμαρχος Αλμωπίας, σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν λίγες μέρες στο Aridaia News. Μάλιστα αποκάλυψε για πρώτη φορά και το μέγεθος του δανείου στο οποίο σκοπεύει να προχωρήσει. «Σκεφτόμαστε την λήψη δανείου ως λύση. Υπολογίζουμε ότι θα κυμαίνεται στα...

...2 - 2,5 εκατομμύρια ευρώ»,δήλωσε ο Δημήτρης Πασόης, εξηγώντας ότι είναι μία λύση για να πληρωθούν όλοι αυτοί στους οποίους οφείλει ο Δήμος.
 

2 σχόλια:

  1. ΑΧ!ΠΑΣΟΗ,ΠΑΣΟΗ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΨΥΧΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ. ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕΣ,ΑΛΛΑ ΕΙΧΕΣ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ ΣΤΗΝ "ΤΡΟΪΚΑ", ΑΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟ... ΕΣΥ ΕΒΡΙΖΕΣ,ΘΥΜΑΜΑΙ,ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΔΑΝΕΙΟ. ΒΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ..... ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΑ ΔΗΜΗΤΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αλήθεια αλλάζουν οι καιροί. Απλά κάποιοι ήταν ειλικρινείς σε κάθε τους ενέργεια.Δεν λειτουργούσαν με εκλήξεις και ψεύτικες υποσχέσεις.Αυτό γίνεται σήμερα. Όταν κάποιος εργολάβος εργάζεται,πρέπει να πληρωθεί.Αν εσύ σαν νέος δήμαρχος δεν έχεις χρήματα,δεν μπορείς να πληρώσεις και οι εργολάβοι σε "τρέχουν",οι δε πολίτες ζητούν την καθημερινότητα τους Ε! τότε δεν έχεις άλλη λύση.Το μεγάλο πρόβλημα δημιούργησαν οι δύο προηγούμενοι δήμαρχοι-ΖΕΡΖΗΣ,ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟΣ- ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΑΝΙΣΤΟΥΝ άφησαν τα οικονομικά των δήμων να ξεφύγουν και έδωσαν το δικαίωμα στους εργολάβους να προσφύγουν στη δικαιοσύνη. Στον Εξαπλάτανο όταν ζήτησα τα λεφτά μου ,μου είπε ο Σταυράκις: " αν θέλεις τα λεφτά σου,κάνε μου μηνυση". Πες λοιπόν φιλάρα τι έπρεπε να κάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News