Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: 3 εκατομμύρια ευρώ τα χρέη της ΔΕΥΑ Αλμωπίας

Στο τεράστιο οικονομικό άνοιγμα της ΔΕΥΑ Αλμωπίας, αναφέρθηκε σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο Aridaia News ο Δήμαρχος Αλμωπίας.

Επίσης, μίλησε και για κάποιες υποψίες σχετικά με την νομιμότητα κάποιων πράξεων της προηγούμενης διοίκησης.

Τέλος, αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι η νέα διοίκηση υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει σε δάνειο για να ανταπεξέλθει στις οικονομικές απαιτήσεις που έχουν προκύψει.

«Υπάρχει τεράστιο "άνοιγμα" στην επιχείρηση της ΔΕΥΑ. Υπάρχουν υπόνοιες ότι έγιναν ενέργειες χωρίς να ακολουθηθούν οι τυπικές και νόμιμες διαδικασίες. Τα χρέη είναι...

...3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι απαιτήσεις είναι 1 εκατομμύριο ευρώ. Άρα, δεν μιλάμε για μια πλήρως ανταποδοτική επιχείρηση. Έχουμε αποκλείσει την αύξηση τελών καθώς διανύουμε μια δύσκολη εποχή για τους καταναλωτές. Ίσως η νέα Διοίκηση να προχωρήσει σε κάποια μορφή δανείου ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει και να καλύψει κάποιες οφειλές προς εργαζομένους».
 

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News