Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Νέα κατάσχεση 7.000 ευρώ του Δήμου Αλμωπίας

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!
Ξεπερνούν κάθε προηγούμενο τα οικονομικά προβλήματα του Δήμου Αλμωπίας!

Η κατάσταση έχει ξεφύγει κάθε ελέγχου. Λίγες μέρες μετά την κατάσχεση των εισπράξεων από τα ταμεία της ΔΕΥΑ, ένα ακόμη περιστατικό έρχεται να επιβεβαιώσει την άθλια κατάσταση που επικρατεί.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Aridaia News, έγινε κατάσχεση δια χειρός Εμπορικής Τράπεζας και δεσμεύτηκαν 7.000 ευρώ από τον λογαριασμό του Δήμου.

Αυτή τη φορά την κατάσχεση εκτέλεσαν δικαστικοί επιμελητές του Πρωτοδικείου Έδεσσας, οι οποίοι όμως...

...δεν είναι από την Αλμωπία.

Πρώτη Ανάρτηση: 3/5/2011, 10:00 π.μ.
Τελευταία ενημέρωση: 4/5/2011, 10:12 μ.μ.
 

24 σχόλια:

  1. Asta na pane...kai pou eisai akoma.
    exoume na doume kai alla pio a8lia,kai paraponiountai oi antidhmarxoi giati den eimaste leei ypey8hnoi stis ypoxreoseis mas,anamesa stous dhmotes kai ton dhmo ennow!!!
    giati arage???
    giati o dhmos mas den exei plhrwsei tis ypoxrewseis tou stous dhmotes.
    an plhrwsh o dhmos 8a plhrwsh kai o poliths
    an den parw den mporw na dwsw.
    doune kai lavin.apo arxaiotaton xronon.
    apo kapou prepei na parei kai o amhros poliths ta lefta tou.
    8a doume kai alla. sthn YGEIA MAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ρε φωτογραφιάκια πρώην δήμαρχε τον βούλιαξες τον Δήμο.Πρώτα γιαούρτια σας χρειάζονται εσένα και την παρέα σου ανίκανοι και έπειτα στην στενή όποιος φταίει, γ.....τε τον κοσμάκη.Αλλά εδώ ο κόσμος αγρόν αγοράζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H εταιρεία που δέσμευσε τα χρήματα είναι για έργο στον δήμο εξαπλατάνου απο τις προηγούμενες κυβερνήσεις και ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ θέλει τώρα τον γιό αυτού που έκανε την κατάσχεση να τον κάνει αν δεν τον έχει κάνει ήδη ειδικό σύμβουλό του. άκουσον άκουσον...
    Μήπως αυτός σαν ειδικός σύμβουλος έδωσε το πράσινο φως να γίνει έτσι η δουλειά?
    Πασόη ξύπνα δεν είσαι στην εφορία σε λίγο θα ορμάμε εσένα η περίοδος χάριτος τελειώνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να ζητηθουν ποικινες ευθυνες απο οσους δημιουργησαν τα χρεη .
    Επι της ουσιας,δεν μπορει να μηνυσει ο δημος το δικαστικο επιμελητη ωστε να κερδισει χρονο ?ποιο ειναι το στατους ενος δημου? εκφραζει μια κοινωνια ολοκληρη.
    Δεν μπορει ενας ιδιωτης να ειναι απο πανω και να χρησιμοποιει τετοια μεσα.Αγωγες τωρα στους δικαστικους επιμελητες για υπερβαλον ζηλο κατα του δημοσιου συμφεροντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kaneis la8os file 3.30.
    ypervalon zhlo o dikastikos epimelhths,pou kanei thn douleia tou????
    kai o idioths posa xronia prepei na perimenh gia na parei to poso pou tou xrwstaei o dhmos?
    autos pou ekane to ergo ston dhmo exaplatanou to ekane xrew8hke ylika, merokamata , eforia, IKA, ktl.
    den prepei na plhrw8h???
    esy otan douleyeis den plhrwnese???
    poso kairo douleyeis aplhrwtos!!!
    ektos kai an eisai volemenos opote den se noiazei gia ton synan8rwpo,pou mporei na peinaei.
    !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά 3.30 έγραψες!! Πού ακούστηκε να μηνύει ο δήμος τον δικαστικό επιμελητή, αυτόν δηλ. που εκτελεί τις δικαστικές αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων!! Να μηνύσει δηλ. την δικαιοσύνη!! Ο δικαστικός επιμελητής είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να εκτελέσει τις εντολές των δικηγόρων και των πελατών τους καθώς και τις αποφάσεις των δικαστηρίων, αλοιώς θα έχει κυρώσεις από τον εισαγγελέα! Μα είστε τρελλοί επιτέλους που ρίχνετε το φταίξιμο στους δικαστικούς επιμελητές; Αυτοί κάνουν την δουλειά τους. Άλλους να βρείτε να κατηγορείτε και να ζητήσετε την δίωξή τους.
    Συμφωνώ απόλυτα με τον 4.04.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O ΔΗΜΟΣ πρέπει να ξυπνήσει και να δώσει στη δημοσιότητα όλες τις αγωγές , τα ποσά , τους εργολάβους και για ποιά έργα τελεσιδίκησαν αποφάσεις για να μάθει και ο κόσμος ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ και ποιοί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΣΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ; ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ. ΜΗΠΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΩΘΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ; ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δύο κτηνίατροι έκαναν δεκάδες στειρώσεις και περιθάλψεις αδέσποτων σκυλιών της Αριδαίας από το 2009 και το 2010 και είναι απλήρωτοι. Και οι αναθέσεις στους κτηνίατρους έγιναν με αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου. Τους είπαν δηλαδή, σας εγκρίναμε κονδύλιο για 100 στειρώσεις και αυτοί τις έκαναν. Χειρουργία, φάρμακα, εξετάσεις, δουλειά και δεν πήραν μία. Και όλα αυτά με πλήρη διαφάνεια, κάρτες σκυλιών, φωτογραφίες, τα πάντα. Οι φιλόζωοι τρέχαν εθελοντικά και μάζευαν τα αδέσποτα από την Αριδαία, οι κτηνίατροι τα στειρώνανε και τα θεραπεύανε, μετά οι φιλόζωοι τα έδιναν για υιοθεσία, η πόλη καθάριζε, ο δήμος έδρεπε τα οφέλη για την καλή εικόνα που επικρατούσε στην Αριδαία, στις πλάτες και με τη δουλειά των άλλων και τελικά δεν πλήρωσε κανέναν. Τώρα άμα οι κτηνίατροι κινηθούν δικαστικά θα φταίνε αυτοί; Κι αν ο δικαστικός επιμελητής κάνει κατάσχεση γιατί παρά τις αποφάσεις ο δήμος συνεχίζει να μη συμμορφώνεται και να αφήνει απλήρωτους τους ανθρώπους που δουλέψανε δύο ολόκληρα χρόνια και δεν πήρανε μία, θα πρέπει ο δήμος να κάνει μήνυση στον δικαστικό επιμελητή για υπερβάλοντα ζήλο; Άμα είσαι δημόσιος υπάλληλος και κάθε 15 του μηνός πέφτει σίγουρος ο μισθός, ωραία είναι. Ρωτήστε και τους ελεύθερους επαγγελματίες πως τη βγάζουν πέρα, με ενοίκια, εφορίες, ΦΠΑ, ΤΕΒΕ, ΔΕΗ, ΟΤΕ, κοινόχρηστα και τα φέσια των οφειλετών τους κι από πάνω. Άμα ξέρατε και ήσασταν στη θέση τους θα ήσασταν προσεκτικότερος στις διατυπώσεις σας και στις νομικές συμβουλές του καφενείου, σχολιαστή των 3:30΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό που δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα οι νέοι δημοτικοί μας άρχοντες, είναι ότι δεν διαχειρίζονται τον εαυτό τους ούτε την τσέπη του παντελονιού τους. Ανέλαβαν τη διοίκηση του Δήμου Αλμωπίας και όφειλαν να ήξεραν όταν κατέβαιναν στις εκλογές και πανηγύριζαν όταν νίκησαν, ότι οι Δήμοι Αριδαίας και Εξαπλατάνου είχαν οφειλές σε ελεύθερους επαγγελματίες και προμηθευτές. Ας είχαν ανοιχτά τα μάτια τους όταν ήταν στην αντιπολίτευση ως όφειλαν δηλαδή και να ελέγχανε και τον Ζέρζη και τον Τουφεγγόπουλο και τις ΔΕΥΑ και τις ΔΕΚΟΠΑ και άμα δεν μπορούσανε να μην αναλαμβάνανε το Δήμο Αλμωπίας. Δεν μπορούνε να έρχονται τώρα και να αμφισβητούνε τη δουλειά των ελεύθερων επαγγελματιών και να τους λένε ότι δεν πληρώνουν γιατί δεν ξέρουν άμα έγιναν τα έργα. Ο Δήμος έχει συνέχεια κύριοι. Δεν ξεκινάει από μηδενική βάση όπως νομίζετε όταν λέτε στους επαγγελματίες πως ό, τι κάνετε από δω και πέρα θα πληρωθείτε.
    Με τα 200.000 που προορίζετε για τον κόμβο Πιπεριάς χωρίς να ντρέπεστε για το νούμερο που ξεστομίζετε, να πάτε να πληρώσετε τους ανθρώπους που δουλέυανε τόσα χρόνια και είναι απλήρωτοι. Γιατί και όλοι οι προηγούμενοι δήμαρχοι για το προφίλ τους δουλεύανε και πήγανε σπίτι τους. Στο σπίτι σας θα πάτε και σεις άμα κοιτάξετε την πάρτη σας, κάνοντας δήθεν έργα και φυτεύοντας λουλούδια στα πάρκα, αφήνοντας μια ολόκληρη αγορά στην Αριδαία να αργοπεθαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. file 8.58
    KAI STO PAREL8ON YPHRXAN AGWGES KAI KATASXESHS STON DHMO ARIDAIAS,APLA YPHRXAN TA XRHMATA TOTE,KAI PLHRWNAN...TWRA DEN EXEI MIA,TA ERGA POU EXOUN GINEI PREPEI NA PLHRW8OUN,KAI OI ERGOLAVOI APO KAPOU PREPEI NA PAROUN TA LEFTA TOUS.
    DEN FTAEI O TWRINOS DHMARXOS GIA THN KATASTASH POU ANELAVE,APLA PREPEI NA VREI MIA LYSH GIA NA MHN SYNEXISH KAI AYTOS OTI EKANAN OI PROHGOUMENH.
    NA VGALEI TO FIDI APO THN TRYPA DHLADH...
    DEN EXEI LEFTA O DHMOS,8ELEI NA KANEI ERGA O DHMARXOS,ALLA ME TH LEFTA???ARA H 8A KANEI OTI KAI OI PROHGOUMENOI,H 8A KAFYGI STON DANEISMO,NA KSEPLHRWSH TA PROHGOUMENA XREOI,KAI NA MHN XREWSH PARAPANO TON DHMO ALMWPIAS...
    MAKARI NA TON FWTISH O 8EOS KAI NA KANEI TO SWSTO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπραβο στον 10.02 πολυ καλα τα λεει,ετσι ακριβως εχουν τα πραματα.Τα εργα εχουν γινει και οι ανθρωποι ειναι απληρωτοι.
    Ντροπη τους γιατι καταστρεφουν το μελλον τον παιδιων τους,και των εγγονων τους.
    Να βρουν λυση να σκεφτουν ακομα και δανεισμο αν χρειαστη,προκειμενου να μην διαιωνιζετε το χαος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο δήμαρχος πρέπει να καλέσει όλους όσους έχουν οικονομικές απαιτήσεις και να συζητήσει μαζί τους. Να διαπιστωθεί εάν οι απαιτήσεις τους είναι νόμιμες και όχι υπερτιμολογημένες και να προχωρήσει στην διαδικασία αποπληρωμής τους. Και να σταματήσει τις απειλές για ένδικα μέσα και κουραφέξαλα. Δηλαδή δεν φτάνει που ο δήμος Αλμωπίας οφείλει, θα ζητήσει και τα ρέστα τώρα; Να τους καλέσει, να βρεθεί μία λύση και να προχωρήσει σε δανεισμό, αλοιώς να μην κάνει κανένα έργο για τα επόμενα χρόνια και να φροντίσει να ξοφλήσει τα χρέη. Αυτά προέχουν τώρα και όχι τα έργα δήθεν ανάπτυξης. Ο κάθε ένας που βγαίνει δήμαρχος φυσικά θέλει να κάνει το δικό του κομμάτι, αλλά στο τέλος κι αυτός έτσι θα πάει σπίτι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. O δήμαρχος που τα βρήκε τα λεφτά για να γεμίσει τα πάρκα και τις πλατείες με πολύχρωμα λουλουδάκια; Και μάλιστα με λουλούδια εποχιακά που σε δύο μήνες θα έχουνε εξαφανιστεί, δηλαδή πεταμένα λεφτά! Έτσι, δεν εμπαίζει όλους αυτούς που ζητάνε δικαιωματικά τα λεφτά τους; Δήμαρχε, άσε τα λουλούδια και κοίτα να δεις τι θα κάνεις με τα χρέη και μην χρεώνεσαι παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ston 10.02 kai ston 10.36.... to ergo (ektroma)stin diastaurosi tsakous-piperia.. exei dimopratithei epi zerzi.. ena ergo.. to opoio logo tis akatalillotitas tou to stamatise i kainourgia dimotiki arxi gia na to anakataskeui pio SOSTO KAI PANO AP OLA ASFALES!! loipon.. ti protimate re mages?? na dosoun 200 000 kai na min exoume alla tragika simvanta ekei pera i na klapsourizoume kai na rixnoume pantou euthines epeidi tha dothoun kapoia parapano xrimata (GIA ENA ERGO TO OPOIO THA SOZEI ZOES) kai ena ergo to opoio den tha fagouthoun fraga... opos TON PROIGOUMENON DIMOTIKON ARXON... as sinelthete ligo.. kai as katalavate ti lete.. giati oi peris.. milane mono gia na milane kai as peite kati xrisimo kai ousiodes... to oti pethainei i agora tis aridaias.. einai kati gia to opoio euthinetai o pasois??? i mipos pethainei genikotera i agora stis poleis tis elladas?? ftaei mipos oi kyverniseis kostaki-giorgaki??? leo ego tora... prin peite kati.. skefteite to prota kai min lete o,ti sas katevei sto kefali sas.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΧΡΕΗ ΒΡΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ Ή ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ. ΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ Ή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ,ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΡΓΟΥ, ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ; ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ. ΕΧΕΙ 1.300.000Ε ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ 1.900.000Ε.ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ; ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΝΕΟ ΧΡΕΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ Τα λεφτα πρεπει να καλυπτει παλια χρεη.ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΠΑΤΑΛΕΙΣΕΙ ΣΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ; ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ. ΠΑσοη σοβαρεψου.ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κατ΄αρχάς δεν είπε κανένας ότι προσωπικά ο Πασόης έχει φταίξμο για τα χρέη του δήμου. Αυτός όμως δεν ανέλαβε να διαχειριστεί τον εαυτό του και την τσέπη του, αλλά τον δήμο Αλμωπίας που καλώς ή κακώς έχει αυτά τα χρέη, που όφειλαν να τα γνώριζαν όσοι τουλάχιστον ήταν στην αντιπολίτευση επί Ζέρζη και να μην μένουν τώρα έκπληκτοι, γιατί αυτό δείχνει ότι στο δημοτικό συμβούλιο που ήταν σύμβουλοι πετούσαν χαρταετό. Όσο για τις 200.000 για τον κόμβο, έχω να πω πως με το ποσό αυτό ένας ιδιώτης χτίζει βίλα. Μόνο ένας δήμος ξοδεύει 200.000 για κράσπεδα και ξέρετε γιατί; Γιατί ο ιδιώτης ξοδεύει δικά του λεφτά και τα πονάει, ενώ ο εκάστοτε έμμισθος διαχειριστής του δημόσιου χρήματος τα σπαταλάει αφιδώς, αφενός γιατί δεν τα νοιώθει δικά του όπως θα έπρεπε, και αφετέρου για να βγει και η μίζα του. Αυτά κάνανε όλοι μέχρι σήμερα και το ελληνικό δημόσιο όπως ήταν αναμενόμενο χρεωκόπησε. Ας κάνει τα ίδια και ο Πασόης και θα έχει την ίδια μοίρα με τους προκατόχους του. Μόνο που τώρα το πάρτυ τελείωσε μαζί με τα λεφτά. Τώρα είναι η ώρα των λογαριασμών και όχι των έργων προφίλ με λεφτά που δεν υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. στον 12.36...το εργο αυτο που αναφαιρης,το εβγαλε υπευθηνος μηχανικος,δεν εχει καμια σχεση ο εργολαβος με τα σχεδια οτι του πουν τα σχεδια αυτο θα κανε.δεν εφαγε λεφτα ο εργολαβος, επειδη ηταν λαθος το σκεφτικο του υπευθηνου συγκινονιολογου? αυτα για να ξερουμε τη λεμε.
    τα εργα αυτα βγαινουν σε πληστιριασμο η αναθετονται στους εργολαβους, αλλα το οτι δεν πληρωνονται υπευθηνοι ειναι οι εκαστοτε δημαρχοι,που δεν ξερουν να κανουν καλο κουμαντο.
    και θα επρεπε να σενοιαζει για το αν πεθαινει η αγορα της Αριδαιας γιατι αυτα ειναι αλυσιδα,και θα το καταλαβεις και εσυ καποια στιγμη που θα το νιωσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. οχι το δικαστικο κλητηρα,οχι το δικαστηριο που διεταξε,οποιον βρεις δικαιουσε να μηνυσεις.
    Δήμος εισαι=κοινωνια=λαος.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.
    τι δικαστηρια κλητηρες και τριχες? αστεια πραγματα λεμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ο πασοης ανακαλυπτει καθε μερα και μια νεα τρυπα χρεους.Και καθε μερα σκεφτεται αν πρεπει να στειλει καποιους φυλακη ή να τους ζητησει εξηγησεις.
    Το κακο ειναι οτι και οι μεν και οι δε, ειναι ή κανουν τους χαζους.
    Το εργο αυτης της δημοτικης αρχης θα ειναι συνολικα και στα 4 χρονια ουσιαστικα να κρινει ποιους θα στειλει ή οχι φυλακη.Αυτο θα ειναι το μεγαλο εργο της.Τιποτε αλλο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΡΕ ΦΩΣΤΗΡΑ ΤΩΝ 10.02 Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ 200.000 ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΤΟΣΟ.ΕΝΑ ΑΛΛΟ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ.ΠΑΣΟΗ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 4.33 koimase ton ypno tou dikaiou!!!oi ergolavoi sou ftaine?eleos asxetoi apo tin pragmatikothta.
    diavazeis ola ta sxolia oloi einai meto meros tou polith kai esy kathgoris ton polith,pou einai o teleytaios pou ftaiei.
    arpaktiko einai o ergolavos pou kanei thn douleia tou?
    pou plhrwnei φ.π.α,ι.κ.α,ton xrewnei h eforia,gia thn douleia tou den exei plhrw8ei 4,5,6 xronia,
    poios ftaiei?den ftaiei o pasohs ennoeitai!
    prepei na vrei lysh omws se ena sovaro provlhma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ρε φωστήρα των 4:33΄άμα έχεις δει δημόσιο έργο που κόστισε λιγότερο από τον προϋπολογισμό του, μάλλον μπερδεύεσαι και νομίζεις πως ζεις στην Ελλάδα αλλά ζεις στη Γερμανία. Και θα εγκρίνει το δημοτικό συμβούλιο προϋπολογισμό κόμβου, δηλαδή κράσπεδα, μπογιές και σηματοδότες, 200.000 !!! Τα θερμά μου συλλυπητήρια.
    Μάλλον έχετε μπερδέψει τα ευρώ με τις δραχμές. Παραπάνω από 20.000 δε γίνεται να κοστίζει. Εκτός αν ανατινάξουν το τετράγωνο και το ξαναχτίσουν από την αρχή.
    Και στον άλλο φωστήρα των 3:42΄που νομίζει ότι είναι νομικός σύμβουλος του δήμου με τα νομικά που έμαθε στο καφενείο παίζοντας μπιρίμπα, έχω να του πω ότι υπάρχει στη νομική ορολογία ο όρος ΨΕΥΔΗΣ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ. Ώστε έτσι σου μάθανε έ; Ότι δικαιούσαι να μηνύσεις όποιον βρεις έ;
    Σου χαρίζω το παρακάτω άρθρο του Ποινικού Κώδικα, υπάρχει ελεύθερα στο internet.
    Άρθρο 229 επ.ΠΚ "όποιος εν γνώσει καταμηνύει άλλον ψευδώς ή αναφέρει γι' αυτόν ενώπιον της αρχής ότι τέλεσε αξιόποινη πράξη ή πειθαρχική παράβαση με σκοπό να προκαλέσει την καταδίωξή του γι' αυτήν τιμωρείται με φυλάκιση".
    Σε συμβουλεύω 3:42΄να ασχολείσαι μόνο με τη μπιρίμπα και να αφήσεις τις συμβουλές κατά μέρος. Αυτοί που συμβουλεύεις, λάθη κάνουν και μόνοι τους, δεν χρειάζονται τη βοήθειά σου.
    Παρ' όλα αυτά, για τον Πασόη έχω να πω ότι είναι ένας έντιμος άνθρωπος και πολύ εργατικός και δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι προσπαθεί να δώσει την καλύτερη λύση. Ή μήπως νομίζει κανείς από μας ότι είναι χαρούμενος με όσα γίνονται; Απλά ως πολιτικός είναι ακόμα άπειρος και κάνει λάθη κινήσεις και εκτίθεται με δηλώσεις του τύπου "οι κατασχέσεις είναι παράνομες" και "θα κάνουμε μηνύσεις" και άλλα τέτοια που του τα σφυρίζουνε οι φωστήρες που έχει δίπλα του. Δημήτρη μην εκτίθεσαι, άσε τα ένδικα μέσα στους δικηγόρους, έτσι κι αλλιώς εσύ τουλάχιστον, δεν ευθύνεσαι ούτε για ένα ευρώ χρέος του δήμου. Μη βλέπεις φαντάσματα και άσε τους ανθρώπους να κάνουν τη δουλειά τους μέσα στα πλαίσια που τους επιτρέπει ο νόμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ, ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News