Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Φραστική επίθεση κατά της Θ. Τζάκρη στην Λαϊκή της Αριδαίας

Με τις κοινωνικές αντιδράσεις του απλού κόσμου, έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι οι άνθρωποι της πολιτικής!

Την περασμένη Πέμπτη και κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της κ. Τζάκρη στη Λαϊκή της Αριδαίας, αγανακτισμένος αγρότης επιτέθηκε φραστικά στην υφυπουργός Εσωτερικών.

Αμάν και πως έκαναν οι δύο (!!) άνδρες ασφαλείας της, για να πείσουν τον εκνευρισμένο άνθρωπο να ηρεμίσει.

Και όσο αυτοί τον πείθανε, η κ. Τζάκρη έκανε φτερά και φυγαδεύτηκε. Άλλωστε δεν είναι καιρός για λερωμένα ταγιέρ και εδώ που τα λέμε, το αυγό αφήνει λεκέ…

12 σχόλια:

  1. ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ; ΑΙΣΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mpravo tou anthropou pou ta eipe ekso apo ta dontia....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ! ΚΟΡΟΗΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΓΚΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΡΜΑΝΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπραβο του και πολυ καλα εκανε ο αγροτης!!ετσι πρεπει να γινεται απο δω και περα,οποιος πολιτικος τολμησει να βγει σε λαικες και σε αλλα σημεια,θα τον κυνηγαμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KAΛΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ, ΕΝΑΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. επανασταση αδελφια μη τουσ αφησουμε σε χλωρο κλαδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η μεγαλυτερη αποτυχια που εχει βγαλει ο νομοσ μασ, η ανυπαρκτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. φταιμε εμεις της αλμωπιας που την ψηφιζουμε...αυτην την φορα τουλαχιστον να ενωθουμε και να ψηφισουμε καποιον απο τον τοπο μας...και απο σιγουρη πηγη αυτη κατηγορει τον δημαρχο τησ αλμωπιασ και στηρζει αλλουσ.απο μπροστα φιλη και απο πισω φιδι...ουστ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΨΗΦΗΖΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΗΘΕΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ!!!!!!!!!ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΣΙΟΠΟΥΣΑΤΕ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΗΣ!!!!!!!ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΞΥΠΝΙΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ 2 ΔΗΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ.ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΕΚΛΕΨΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΥΤΕ ΤΟΠΙΚΟ !!!! ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ !!!ΜΑΥΡΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΑΥΡΟ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥ !!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΑΥΓΑ !!! ΠΟΛΑ ΑΥΓΑ ΜΗΝ ΤΑ ΤΣΙΓΚΟΥΝΕΥΕΣΤΕ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News