Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Ποιοι θα κατέβουν για Βουλευτές στο Ν. Πέλλας

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», λέει η παροιμία! Μάλλον αυτό θα έχουν στο μυαλό τους τα δύο μεγάλα κόμματα και προσπαθούν να καταλήξουν όσο το δυνατόν νωρίτερα στα ονόματα που θα κατεβάσουν στις ενδεχόμενες Βουλευτικές εκλογές, όποτε αυτές γίνουν.

ΝΔ
Η ΝΔ έχει κατασταλάξει σε κάποια από αυτά τα ονόματα όσο ν’ αφορά στον Νομό Πέλλας. Ο...

...Βουλευτής Πέλλας Γιώργος Καρασμάνης είναι ίσως η πιο σίγουρη επιλογή για το κόμμα, μιας και έχει δοκιμάσει τις δυνάμεις του και έχει δικαιώσει αυτούς που τον επέλεξαν. Ακολουθεί o Αστέριος Αντωνίου, ο οποίος σίγουρα θα ριχτεί στη μάχη με στόχο την Βουλή των Ελλήνων. To ίδιο και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Άλκης Νουσηκύρου. Το όνομα του Διονύση Σταμενίτη, ο οποίος είναι ίσως πιο κοντά στον Πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά, είναι από αυτά που θεωρούνται σίγουρα για κάθοδο στις εκλογές. Ο Δάνης Τζαμτζής δεν κρύβει ότι επιθυμεί να είναι εκ νέου υποψήφιος. Αυτό το μαρτυρούν και οι συχνές «βόλτες» του σε ολόκληρη το Νομό. Από την άλλη, η Παρθένα Φουντουκίδου, που την προηγούμενη φορά δεν κατάφερε να εκλεγεί, δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα, αν και δεν αποκλείεται τελείως.  Η ίδια πάντως έχει αρχίσει να κινείται στον Νομό. Για το τέλος έμεινε η περιβόητη υποψηφιότητα από την Αλμωπία. Η εντολή για αυτή την περιοχή είναι σαφή: Το κόμμα επιθυμεί γυναίκα υποψήφια. Και γι’ αυτό βολιδοσκοπούνται πολλές κυρίες οι οποίες θεωρούνται κατάλληλες για αυτή τη θέση. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει σαφές ποια έχει μεγαλύτερες πιθανότητες.

ΠΑΣΟΚ
Στο ΠΑΣΟΚ τα πράγματα είναι λίγο πιο ξεκάθαρα, καθώς αρκετοί από τους υποψηφίους αυτή τη στιγμή είναι Βουλευτές. Θεοδώρα Τζάκρη, Βασίλης Γιουματζίδης, Ηλίας Θεοδωρίδης είναι τα τρία σίγουρα ονόματα. Η Αλμωπία και σε αυτήν την περίπτωση αποτελεί γρίφο. Όπως όλα δείχνουν, η Στέλλα Φωτοπούλου θα διεκδικήσει εκ νέου την ψήφο του Νομού. Ερωτηματικό παραμένει η στάση που θα κρατήσει ο Γιώργος Πασχαλίδηςγια τον οποίο πολλά έχουν ακουστεί και πολλά έχουν γραφτεί. Σίγουρα θα είναι ευτύχημα για τον τόπο, καθώς ανεξάρτητα από χρώματα και ιδεολογίες, είναι από τους λίγους που δούλεψαν ουσιαστικά για τον τόπο. Ωστόσο, δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του.
Αυτά δεν είναι τα μόνα ονόματα, είναι όμως αυτά που "παίζουν" περισσότερο αυτή την περίοδο. Τα μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη! 

 

15 σχόλια:

  1. Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ. Ζ-Ε-Ρ-Ζ-Η-Σ ΛΟΙΠΟΝ. ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕΙ (λογω αντίδρασης του κόσμου),εναλλακτικη προταση ειναι Ο ΧΑΡΑΝΙΔΗΣ. ΤΟ ΜΕΛΑΧΡΙΝΟ ΑΓΟΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ. Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΣ.ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για τον πιο πανω φιλο θα ηθελα να του πω να μην βαζει στο ιδιο καλαθι τον ζερζη με τον χαρανιδη . εδω τεριαζει τουφεγγοπουλος και ζερζης γιατι και οι δυο δοκιμαστηκαν σαν δημαρχοι και τα εκαναν σκα....α. ο χαρανιδης ειναι καθαρος και δεν κολαει στην περιπτωσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. edw tha prepei epitelous enas neos kai authartos...!!barethikame poioa apo ta lamogia ftanei poia..!!!oi neoi mprosta prepei na mpouon oxi autoi..!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΙΝΕ ΚΑΙ Ο Γ.ΚΑΡΑΣΑΒΙΔΙΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΩΣΟΠΟ ΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΟ ΚΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΑ ΚΟΝΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΣΥΜΦΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ:
    ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ!!!
    ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ!!!
    ΓΙΑΤΙ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ; ΑΚΟΜΗ ΚΑΝΟΥΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;
    ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗ ΓΕΣΗ;
    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΜΑ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΙΝΤΑΝΕ, ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΖΙΑΚΑ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΣΑΒΙΔΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΣΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΠΕΡΙ ΠΟΣΟΣΤΟΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ; ΠΟΙΟΣ "ΕΞΥΠΝΟΣ" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΜΕΡΙΑ... ΤΡΩΓΩΝΤΑΙ... ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΑΚΗ.
    ΣΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΧΩΡΑ. ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ. ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τι εγινε φυτρωσε κι αλλοσ καινουργιοσ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. AΝ ΟΝΤΩΣ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ, ΟΤΙ 1-2 ΑΤΟΜΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΤΟΤΕ ΑΣ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ, ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ
    ΕΓΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΡΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΔΟΞΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΙΣΕΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.
    ΑΡΓΥΡΕ ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εχετε ολοι πολυ πλακα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News