Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Ο Χρήστος Μπίνος εύχεται στο Aridaia News

Η ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ,ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ BLOGS, ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ,ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ,ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ. ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΩΝ BLOGS, ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ,ΔΡΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΩΦΕΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΟΠΗ ΤΟΥ. ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΝΟΣ(1) ΧΡΟΝΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ-ΣΩΣΤΗΣ,ΕΓΚΥΡΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗΣ-ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΤΟ ARIDAIA NEWS, XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,"ΜΑΚΡΟΗΜΕΡΕΥΣΗ" ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ STATUS.
ΣΤΑΥΡΑΚΙ,ΤΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ.
ΕΚΠΕΜΠΕΙΣ ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΜΠΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News