Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: "Βουλιαγμένη" στα χρέη η Επιχείρηση των Λουτρών

Ένα πολύ δύσκολο έργο έχει αναλάβει η νέα διοίκηση των Λουτρών Πόζαρ, καθώς καλείται να «ξελασπώσει» την Δημοτική Επιχείρηση από το χρέος.

Όπως μας ενημέρωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας μέσα από την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε πριν λίγες μέρες στο Aridaia News, οι οφειλές συνεχώς αυξάνονται.

«Αν και τα χρέη που αναφέραμε στο Δ.Σ ήταν 1.226.000 ευρώ τελικά είναι μεγαλύτερα κατά 200.000 ευρώ. Με την διοίκηση των Λουτρών έχουμε βάλει ένα πλάνο εξυγίανσης, να μειώσουμε τις υποχρεώσεις ενώ ταυτόχρονα πρέπει να δώσουμε μια αναπτυξιακή τροχιά. Τα χρέη οφείλονται σε κακοδιαχείριση και άσκοπες δαπάνες. Όταν π.χ. σε δύο χρόνια οι αμοιβές προσωπικού φτάνουν τα 2 εκατομμύρια ευρώ είναι υπέρογκο ποσό. Υπάρχει πολιτική βούληση δική μου και όλων των συνεργατών μου να προχωρήσουμε την έρευνα σε βάθος. Αν διαπιστωθούν εκκρεμής ενέργειες θα...

...ακολουθήσει την δικαστική οδό. Πρόκειται να δημοσιεύσουμε όλες τις προμήθειες των δύο τελευταίων ετών ώστε ο κόσμος να κρίνει».
 

4 σχόλια:

  1. ela grapse epiteloys k tipota neo exoun ginei tosa k de les tipota!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΑΤΕ! ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ. ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ: θα συνεχισει και με τη νέα διοικηση; Αρχισαν ηδη τα όργανα: πως εργάζονται σήμερα τοσα ατομα; με πιο διαγωνισμό και πιο ΑΣΕΠ εγιναν οι προσλήψεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. FAGANE FAGANE FAGANE ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ 8Α ΣΙΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ.ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ.ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News