Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Σε απόγνωση τα μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου Αλμωπίας


Το πρωί της Τρίτης 10 Μαίου πολίτες στο κέντρο της Αριδαίας, ειδοποίησαν τον φιλοζωικό σύλλογο Αλμωπίας «Η Ελπίδα», καθώς βρήκαν πεταμένα τρία νεογέννητα γατάκια!

Κάποιοι ιδιοκτήτες ζώων δεν εννοούν να βάλουν μυαλό!

Αφήνουν τα ζώα τους να γεννούν ανεξέλεγκτα, είτε πρόκειται για γάτες, είτε για σκύλους και μετά μην ξέροντας τι να κάνουν με τα μωρά του ζώου τους, χωρίς ενοχές και χωρίς να σκεφτούν ότι μεταθέτουν το δικό τους πρόβλημα σε άλλους, τα πετάνε λες και πρόκειται για σκουπίδια.

Το Aridaia News επικοινώνησε με μέλη του φιλοζωικού συλλόγου, τα οποία μας είπαν ότι πλέον βρίσκονται σε απόγνωση με τα εκατοντάδες πεταμένα κουτάβια, αφού οι ιδιοκτήτες των ζώων δεν προβαίνουν στην στείρωση του ζώου τους και πετάνε τα κουτάβια ή τα γατάκια όπου βρούνε. «Κανένας σεβασμός στην ζωή, κανένα ίχνος πολιτισμού και μεγάλη δυσφήμηση για τον τόπο μας», ανέφεραν χαρακτηριστικά. Όπως μας είπαν, πλέον δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν και ενημερώνουν τον κόσμο να αναλαμβάνει ο καθένας ό,τι περιστατικό υποπίπτει στην αντίληψή του και να μην ειδοποιούν τον σύλλογο.

Τίθεται ακόμη μία φορά λοιπόν το μεγάλο ζήτημα ότι δεν υπάρχει στην περιοχή μας ένα...

...δημοτικό κτηνιατρείο, έτσι ώστε να μπορούν αυτοί που τελικά ευθύνονται για την δημιουργία αδέσποτων, να στειρώνουν τα ζώα τους.

Και κάτι ακόμα που χρειάζεται περισσότερο και άμεσα, είναι ο Δήμος Αλμωπίας να ασχοληθεί με το ζήτημα της ενημέρωσης των δημοτών για την στείρωση και για τις υποχρεώσεις των ιδιοκτητών ζώων.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News