Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Ο Βουλευτής Πέλλας & Κοσμήτορας της Βουλής Γ. Καρασμάνης εύχεται στο Aridaia News

Πριν από ένα χρόνο έκανε την είσοδό της στο διαδίκτυο η νέα ενημερωτική και ειδησεογραφική ιστοσελίδα www.aridaianews.gr. Πρόκειται για μια εξαιρετική προσπάθεια ενημέρωσης και είναι εμφανές ότι έχει πίσω της πάρα πολλές ώρες δουλειάς.
Η ιστοσελίδα www.aridaianews.gr αποτελεί έναν ολοκληρωμένο ιστότοπο και η συνεχόμενη αύξηση της επισκεψιμότητας της από αναγνώστες οι οποίοι διαβάζουν, ενημερώνονται, ψυχαγωγούνται και συμμετέχουν ενεργά στην επικαιρότητα που αναδεικνύεται, καταθέτοντας την άποψή τους ακόμα και ανώνυμα, αποδεικνύει ότι έχει καθιερωθεί στις προτιμήσεις των κατοίκων του παραμεθόριου Νομού Πέλλας και καθιστά την «Aridaia News» ένα σημαντικό και αξιοπρεπή ιστοχώρο εναλλακτικής ενημέρωσης του ελληνικού διαδίκτυου και των αναγνωστών του ηλεκτρονικού τύπου.
Είναι γεγονός ότι μέσα από την ιστοσελίδα σας, τον χρόνο αυτόν αναδείξατε σοβαρά προβλήματα του νομού μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής και αποτελέσατε μοχλό πίεσης για την προώθηση και επίλυση τους.
Αξίζει ο έπαινος στους ιδιόκτητες – διαχειριστές που αποτόλμησαν να ανεβάσουν στο server για πρώτη φορά την ιστοσελίδα «Aridaia News» με ευθύνη και φροντίδα για έγκυρη ενημέρωση και κυρίως για την ανάδειξη των προβλημάτων της περιοχής μας, καθώς και στην συντακτική του ομάδα που επιμελείται τη δημοσιογραφική ενημέρωση, αλλά και στους τεχνικούς που έχουν αναλάβει τον σχεδιασμό και τη δομή της.
Εύχομαι για τη συνέχιση αυτής της προσπάθειας με ευθύνη και φροντίδα για έγκυρη ενημέρωση και κυρίως για την ανάδειξη των προβλημάτων της περιοχής μας αποβλέποντας στο καλό αυτού του τόπου και των κατοίκων του.
Καλή συνέχεια, πολλά hits, πολλές επισκέψεις.

Γιώργος Καρασμάνης
Βουλευτής Πέλλας
Κοσμήτορας της Βουλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News