Κυριακή 22 Μαΐου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Ενδεχόμενο παραίτησης Αντιδημάρχου της Αλμωπίας;

Για ενδεχόμενη παραίτηση Αντιδημάρχου της Αλμωπίας, κάνουν λόγο τις τελευταίες μέρες οι φήμες.

Μάλιστα, κάποιοι δεν παρέλειψαν να προτρέξουν και να πουν ότι η συγκεκριμένη παραίτηση είναι έτοιμη να δοθεί στον Δήμαρχο Αλμωπίας για έγκριση.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του Aridaia News εκ των έσω,...

...τίποτα απ’ όλα αυτά δεν ισχύει.
Η Δημοτική Αρχή εργάζεται για έναν κοινό στόχο: Τη διέξοδο του τόπου από την κρίση και την ανάπτυξη.
Είναι λογικό να υπάρχουν αντιπαραθέσεις και καυγάδες στα πλαίσια της ομαδικής εργασίας, ωστόσο από αυτό μέχρι την παραίτηση υπάρχει μεγάλη απόσταση.
Οι πέντε Αντιδήμαρχοι λοιπόν συνεχίζουν κανονικά στα πόστα τα οποία έχουν αναλάβει.
Αυτό που προκαλεί εντύπωση και είναι απορίας άξιο, είναι οι λόγοι για τους οποίους υπάρχουν τέτοιες ανυπόστατες διαρροές.
 

4 σχόλια:

  1. siga mi figi kapoios. na afisei tin marmita?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΠΡΙΤΟΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΣΤΑ ΠΟΣΤΑ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ.ΠΑΣΟΗ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΟΡΟΠΙΕΣ.ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΝ "μπαμπα"ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΙΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ; ΔΟΣΕ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ. ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ.ΑΣΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.Ο "μπαμπας" ΟΥΤΩΣ ¨Η ΑΛΛΩΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΝΕΙ.ΕΜΠΡΟΣ,ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aληθεύει το γεγονός ότι εργολάβος εκλεγμένος έχει πάρει 50000ευρώ απο έργα που έχει κάνει στον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου (Χρυσή)για αρδευτικό αύλακα? απο την νέα δημοτική αρχή?Είναι αλήθεια αυτό κε ΠΑΣΟΗ?
    Μήπως έπρεπε να γίει ενδελεχής έλεγχος απο η νέα δημοτική αρχή εαν το έργο εχει γίνει ως προς τα χιλιόμετρα που έπρεπε να γίνουν?Γιατί ακούγονται πολλά ως προς τα μέτρα που έχουν γίνει αντί των κανονικών 8 χιλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News