Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Μεγάλο σκάνδαλο "γεννιέται" στην Αλμωπία

Λίγους μήνες μετά την ανάληψη καθηκόντων από τη νέα Δημοτική Αρχή της Αλμωπίας, ένα σκάνδαλο που έχει την απαρχή του αρκετά χρόνια πριν, βρίσκεται στα "σπάργανα" και ετοιμάζεται να προκαλέσει αντιδράσεις σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του Aridaia News, ιδιώτης της επαρχίας μας καταπάτησε δημόσια περιουσία και συγκεκριμένα ένα διόλου ευκαταφρόνητο οικόπεδο σε κεντρικό σημείο της Αριδαίας, χωρίς να εμποδίσει κανείς την "ανήθικη" πράξη του.

Πρόκειται για κάτοικο της Αλμωπίας, ο οποίος εδώ και περίπου μία δεκαετία ενοικίαζε κομμάτι δημόσιας γης σε επιχειρηματία της περιοχής. Αν και το συγκεκριμένο τεμάχιο ανήκει στο δημόσιο, κανένας δεν εμπόδισε τον εν λόγω κύριο ο οποίος, αν όλα αυτά αποδειχτούν αληθινά, αν μη τι άλλο οφείλει κάποιες εξηγήσεις τόσο στους συνδημότες του, όσο και στη δικαιοσύνη.

Σε περίπτωση απόδειξης όλων αυτών, σίγουρα θα πρέπει να αποδοθούν εκτός των άλλων και πολιτικές ευθύνες, σε όσους έκαναν τα στραβά μάτια κυριολεκτικά για μία χούφτα ψήφους. Η συνέχεια αναμένεται πολύ σύντομα και οι αποκαλύψεις που θα ακολουθήσουν σίγουρα θα προκαλέσουν σε πολλούς αϋπνίες.

Η νέα Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης, φέρεται να είναι έτοιμος να ξεσκεπάσει αυτό το σκάνδαλο, μιας και στην αντίθετη περίπτωση η ευθύνη θα βαραίνει και τον ίδιο.

Όλα αυτά σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που αν αποδειχθούν θα κάψουν πολλά πολιτικά πρόσωπα.

Η απορία που προκύπτει από τα παραπάνω είναι, πως μπορεί να κουκουλώθηκε μία τέτοια σοβαρή υπόθεση (αν όντως υφίσταται) εις βάρος του λαού της Αλμωπίας από τους...


...πανταχού παρών... απερχόμενους!

7 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ!!!!! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ.....ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΤΡΩΓΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΙΤΣΑ;..ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "3:01 π.μ." τι μπράβο ρε?
    θα μας τρελάνεις ρε????????συνελθετεεεεεεεε!
    κατσε να δουμε ΕΑΝ είναι ΑΛΗΘΕΙΑ και ΕΑΝ
    το ΔΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ο ΠΑΣΟΗΣ και μετα θα του
    πουμε ολοι μα όλοι μπραβο.
    τωρα τι?ραδιο αρβυλα και καλά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήδη οι ενδιαφερόμενοι ταρακουνήθηκαν και άρχισαν τις επισκέψεις στον δήμο, αλλά μάταια.. Ο εύκολος πλουτισμός με παράνομα οικόπεδα ΤΕΛΟΣ επιτέλους να ισχύσει ο νόμος ,αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να τους έχουμε και να καταπατήσουμε όλοι από ένα οικόπεδο φιλέτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. re KARATZOVITI.. ase mas apo do re anthrope mou.... dld ti apodeikseis theleis otan exei vouiksei olos o topos...ti sinelthete kai koutamares les... na sou poune mipos poio oikopedo einai??? na sou poune mipos poio oikopedo einai??? den ta ksereis??? i kaneis ton aniksero.. ti apodeikseis theleis dld??? synelthe esy mou fainetai!! kai ase tis eksipnades!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η περιπτωση για οσους δεν γνωριζουν, αφορά ατομο που ουσιαστικα σχεδιασε την πολη με βαση το που ειχε αυτος ιδιοκτησιες.Μετεφερε την εμπορικη δραστηριοτητα της πολης στα σημεια που ηθελε.Ειναι μάλλον ο δημιουργος του αμφιλεγομενου και αμφιβολου νομιμοτητας κτιριου που άλλαξε την μορφη της Αριδαιας με περιεργες ιδιοκτησιες.
    Ο κοσμος σχολιαζε αλλα οι αρχες εχουν την ευθυνη.
    Δυστυχως δεν γιναμε ολοι προσκοποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΔΕΝ ΟΙΚΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News