Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Ο Δήμος Αλμωπίας εύχεται στο Aridaia News

Μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές που επέφερε το διαδίκτυο στην καθημερινότητα των πολιτών είναι η διεύρυνση της ενημέρωσης πέρα από το πεδίο του Τύπου και των ραδιοτηλεοπτικών μέσων. Η εμφάνιση των ενημερωτικών ιστολογίων ήρθε σε μια εποχή που η ανάγκη για πληροφόρηση ήταν αυξημένη, με αποτέλεσμα γρήγορα να τύχουν ιδιαίτερης αποδοχής.
Ελλείψει εφημερίδων καθημερινής κυκλοφορίας στην Αλμωπία, ένα ενημερωτικό ιστολόγιο μπορεί να προσφέρει πρόσβαση στην καθημερινή πληροφορία, σε θέματα που αφορούν άμεσα τους δημότες, συνδυάζοντας την προβολή τοπικής είδησης με την υπερτοπική εμβέλεια. Σε αυτά τα πλαίσια, μπορεί να λειτουργήσει υποστηρικτικά στο έργο όλων των φορέων της περιοχής όταν απαιτείται η άμεση ενημέρωση των δημοτών, αφού η πληροφορία διαχέεται σε συντομότερο χρόνο σε πλήθος πολιτών.
Η μέχρι τώρα πορεία της ηλεκτρονικής εφημερίδας www.aridaianews.gr δείχνει ότι λαμβάνει υπόψη τα παραπάνω και λειτουργεί με σεβασμό στους δημότες.
Ο Δήμος Αλμωπίας εύχεται στην ηλεκτρονική εφημερίδα www.aridaianews.gr καλή συνέχεια στο έργο της προς όφελος των πολιτών, για πληρέστερη, ταχύτερη και αντικειμενική ενημέρωση.

Για τον Δήμο Αλμωπίας,
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Πασόης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News