Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: "Πνιγμένος" στα χρέη ο Δήμος Αλμωπίας

Ιδιαίτερα προβληματισμένος φάνηκε να είναι ο Δήμαρχος Αλμωπίας με τις δηλώσεις του στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε πριν λίγες μέρες στο Aridaia News. Ο Δημήτρης Πασόης αναφερόμενος στις κατασχέσεις από τον τραπεζικό λογαριασμό του Δήμου και από τα ταμεία της ΔΕΥΑ, πέρασε το μήνυμα ότι ίσως το ότι όλα αυτά συμβαίνουν τώρα δεν είναι τυχαίο... «Είναι αλήθεια πως έγιναν κατασχέσεις χρηματικών ποσών από τα ταμεία της ΔΕΥΑ και από τον τραπεζικό λογαριασμό του Δήμου Αλμωπίας στην Εμπορική Τράπεζα», δήλωσε και συνέχισε: «Πρόκειται για κάποιες εντολές πληρωμών. Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι συγκυρία, σύμπτωση αλλά όλα εμφανίστηκαν τώρα», συμπλήρωσε. Επίσης αποκάλυψε ότι η κατάσχεση των 7.000 ευρώ περίπου από τον λογαριασμό του Δήμου στην Εμπορική Τράπεζα, αφορά σε υποχρέωση του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου. «Ο εργολάβος ζητούσε, λόγω αναθεώρησης τιμών, κάποιο επιπλέον ποσό το οποίο δεν αναγνώρισε ο πρώην Δήμος Εξαπλατάνου», είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.

Τέλος, απεύθυνε παράκληση προς όλους όσους διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους, καθώς όπως είπε η Δημοτική Αρχή της οποίας ηγείται προσπαθεί να σχεδιάσει ένα πλάνο, ώστε κανείς να μη χάσει τα χρήματά του. «Έχουμε οφειλές 7 εκατομμυρίων ευρώ και αγωγές 1 εκατομμυρίου ευρώ», τόνισε. «Αναγνωρίζουμε τις οφειλές, είμαστε πρόθυμοι να πληρώσουμε αλλά πρέπει να κάνουμε ένα πλάνο. Σκοπεύουμε να έρθουμε σε επαφή με όλους τους πιστωτές ώστε να δείξουμε την καλή μας διάθεση», κατέλειξε».

1 σχόλιο:

  1. κ> ΔΗΜΑΡΧΕ,ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ-ΖΕΡΖΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟΣ- ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ,ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΔΥΟ ΜΙΣΘΟΥΣ! ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΙΚΑ,ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ,ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΜΑΣ. ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΙΝΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΤΙΒΟ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News