Κυριακή 29 Μαΐου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Η Αλμωπία δεν έχει "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ" πολίτες;

ΑΜΕΤΟΧΗ Η ΑΡΙΔΑΙΑ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!

Γράφει ο Σταύρος Βαφειάδης
Για το Aridaia News

Παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες είτε μέσω των ΜΜΕ, είτε από κοντά τις ειρηνικές διαδηλώσεις των «ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ» ολόκληρης της Ελλάδας, οι οποίοι κατακλύζουν σχεδόν όλες τις μεγάλες και μικρές πόλεις της χώρας μας.

Την ίδια στιγμή η Αλμωπία κάθεται αναπαυτικά στον καναπέ της έχοντας στο ένα χέρι το τηλεκοντρόλ και στο άλλο το ποντίκι του υπολογιστή και παρακολουθεί αμέτοχη τα γεγονότα.

Η απορία που σίγουρα γεννιέται από αυτή την κατάσταση είναι, ο λόγος για τον οποίο μένουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Δεν απαιτούμε και εμείς ένα καλύτερο μέλλον για όλους, όπως οι τόσες χιλιάδες κόσμου που γέμισε τις πλατείες της χώρας μας ή μήπως απλά περιμένουμε ότι η πολιτική κάθαρση θα έρθει από τον… ουρανό; Δεν έχουμε καταλάβει ακόμα ότι ολόκληρος ο πολιτικός κόσμος μας εμπαίζει και μας χρησιμοποιεί σαν πιόνια όταν έρχεται η ώρα να ρίξουμε το ψηφοδέλτιο μέσα στην κάλπη;

Η Ελλάδα διανύει μία από τις δυσκολότερες περιόδους της και για αυτό ευθύνονται όλοι αυτοί που μας κυβερνούν όλα αυτά τα χρόνια.

Παρόλαυτά, η πόλη μας δε διοργάνωσε καμία κινητοποίηση.

Μέχρι πότε άραγε θα είμαστε τα «πρόβατα» που ΑΥΤΟΙ θέλουν να είμαστε; Μπορεί να υποθέσει κανείς ότι η Αλμωπία δεν έχει ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ πολίτες, έτοιμους να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους;

10 σχόλια:

  1. ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ? ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΕΚΕΙ. Η ΦΩΝΗ ΤΟΝ 100000 (ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ)ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΗ ΤΩΝ 1000 ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕ, ΦΙΛΕ ΜΠΛΟΓΚΕΡ, ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΧΗ. ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ;; ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΟΛΗ;;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΕΙΣ;; ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ. ΑΣ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ. ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 6.54 δεν μασ τα λεσ καθολου καλα. γτ να μη δεχομαστε την αληθεια οτι δηλαδη η αριδαια εμεινε αμετοχη. μπραβο σε αυτουσ που πηγαν στη θεσσαλονικη ομως δεν θα επρεπε να γινει κατι και στην πολη τησ αριδαιασ; να εχουμε παρουσια. παντωσ πρεπει να ξεσηκωθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. dn tha eprepe kapoios apo tous dekades (!!!!) syllogous poy exoume sthn almopia na kanei thn arxh kai na xekinhsei kinhtopoihsh wste na parei kai tous ypoloipous mazi tou?? na organwsei mia sygentrwsh vre aderfe! omws ap'oti fainetai, mono proedroi theloun na ginontai kapoioi kai otan pame sth laikh an kapoios fonaxei "proedre" oloi tha gyrisoun gt poly apla kapou proedrevoun! mono proedrio newn den yparxei sthn aridaia. oute kan topiko symvoulio newn. elews!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣΜΟΝΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ασ βρεθει κάποιος να μας οργανώσει και εμείς μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. συμφωνω με τον 9:53
    άντε λοιπόν.......
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. στην αριδαια πρεπει ο κοσμος να αποκτησει ταυτοτητα.Κι εχουν ευθυνη και τα τοπικα ΜΜΕ που δεν αναδυκνυουν τα τοπικα προβηματα.Μας ενημερωνουν τι εγινε στην ακρολιμνη , στο δημο Πελλας και στη σκυδρα,και δεν δινεται εμφαση στα τοπικα προβλημα της Αλμωπιας.Η περιοχη μας ειναι που ειναι μακρια απο τα κεντρα,ειναι παραμελλημενη, πρεπει ομως να οργανωθει με τοπικο επικεντρο.Εδω πρεπει να δημιουργηθει κατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χρειαζομαστε πρωτοβουλιες με τοπικη διαστηαση.Almopistas πχ. Οτι καλυτερο εχουμε ακουσει τα τελευταια χρονια.Αληθινη προσφορα, υλικη ,εθελοντικη ουσιαστικη.Το ιδιο και με ομαδες διαμαρτυριας.Τοπικο χρωμα για τα τοπικα προβληματα χωρις πολιτικες ταμπελες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πολυ ακυρο το σχολιο σου 6:54..
    Γιατί μπερδεύεις την Θεσσαλονίκη με εμάς. Δηλαδη εγώ αν δεν μπορώ να παω εκεί θα πρεπει να κάτσω σπίτι μου και να σκέφτομαι "υπάρχουν αριδαιώτες στην θεσσαλονίκη που φωνάζουν, άρα δεν πειράζει να κάθομαι στο καναπέ μου" ;; για ακουστεί η δική μου φωνή πρέπει να είμαι ή στην Αθήνα ή στην Θεσσαλονίκη;; για να σοβαρευτούμε λίγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News