Κυριακή 29 Μαΐου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Οι "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ" των Προμάχων κινητοποιούνται!

Παρόντες στις εξελίξεις δηλώνουν οι Πρόμαχοι Αλμωπίας!

Οι κάτοικοι του χωριού οργανώνουν μέσω σελίδας στο facebook συγκέντρωση για σήμερα το απόγευμα στις 19:00 στην κεντρική πλατεία του χωριού. Είναι πολύ ενθαρρυντικό που ο παλμός και το μήνυμα των συγκεντρώσεων στις μεγάλες πόλεις κατάφερε να φτάσει μέχρι και τα ακριτικά χωριά της επαρχίας μας. Καλό θα είναι αυτό το παράδειγμα να το ακολουθήσει και η πόλη της Αριδαίας. Το Aridaia News στηρίζει κάθε τέτοια κίνηση!

5 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΑΛΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΩΟ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΥΣ!!!ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΙΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΟΠΟΥ ΖΩ!

    ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΡΟΜΑΧΙΟΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. RE ARIDAIA NEWS GIATI DEN KANEIS ESY TIN KINHSH KAI APLA MONO STHRIZEIS??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ.ΑΠΟΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΟΛΗ Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΙΚΑΝΑ ΑΤΟΜΑ,ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΝΑΛΜΩΠΙΑΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.ΒΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΣΠΙΘΑ...ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ...ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ,ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δουλεια δεν ειχε ο διαολος......τωρα βρηκατε καινουργιο χομπι το παιζετε ολοι αγανακτισμενοι...απλα σας λυπαμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News