Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Ο Πέτρος Ζέρζης εύχεται στο Aridaia News

Αγαπητοί φίλοι,
Συμπληρώσατε ένα χρόνο παρουσίας σε ένα χώρο που προσπαθεί να καθιερωθεί, δημιουργώντας νέους κώδικες δεοντολογίας σε μια προσπάθεια ισορροπίας ανάμεσα στην ανάγκη για προστασία της διαφορετικής άποψης και στη διαστρέβλωση. Αναμφίβολα η παρουσία σας στο διαδίκτυο επιβεβαίωσε την ανάγκη ύπαρξης των Ηλεκτρονικών Εφημερίδων. Αναμφίβολα αποτελείτε την ποιοτική έκφραση της τοπικής δημοκρατίας στο χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης.
Είναι αλήθεια πως η τοπική ειδησιογραφία ενισχύει την τοπική δημοκρατία. Προάγει τον πολιτικό και τον κοινωνικό έλεγχο στο πρώτο κύτταρο της δημοκρατίας μας, την τοπική αυτοδιοίκηση. Βοηθά στην ορθή λειτουργία των οργάνων της και ενισχύει τη διαρκή λογοδοσία τους.
Είμαι βαθιά πεπεισμένος πως και τα επόμενα χρόνια με αυτά τα χαρακτηριστικά θα συνεχίσετε να πορεύεστε.
Να είστε γεροί, γεμάτοι υγεία και διάθεση για δουλειά.

Πέτρος Ζέρζης
Δημοτικός Σύμβουλος Αριδαίας
πρ. Δήμαρχος Αριδαίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News