Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Οι "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ" της Αλμωπίας κινητοποιούνται!

«ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ» ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!

Το δικό της μήνυμα είναι έτοιμη να δώσει η Αλμωπία, με την συγκέντρωση που οργανώνει για την ερχόμενη Κυριακή 5 Ιουνίου 2011 στις 18:00, στην κεντρική πλατεία της Αριδαίας. Όλοι οι «ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ» της επαρχίας μας θα συναντηθούμε και θα διαδηλώσουμε ειρηνικά με έναν κοινό στόχο: ένα καλύτερο αύριο για ολόκληρη τη χώρα. Για αυτόν τον στόχο θα βγούμε όλοι στους δρόμους και θα διαμαρτυρηθούμε βουβά για τα σκληρά μέτρα και την άδικη μεταχείριση που μας παρέχει το Ελληνικό κράτος. Χωρίς χρώματα, άλλα με μία κοινή και κοινή ιδεολογία το μέλλον που ΕΜΕΙΣ θέλουμε και όχι αυτό που οι ΑΛΛΟΙ σχεδιάζουν για εμάς. Είναι μία καλή ευκαιρία, να φτάσει η φωνή της Αλμωπίας μέχρι τα «ακριβά σαλόνια» της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Φωνή που θα ακουστεί μόνο αν όλοι βρεθούμε στη συγκέντρωση, νέοι γέροι και παιδιά! Άλλωστε είναι μία καλή ευκαιρία ανταλλαγής κοινών ή και διαφορετικών απόψεων.

Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΞΥΠΝΗΣΕ…
ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011
18:00
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
Οι "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ" της Αλμωπίας

6 σχόλια:

  1. Σιγά.......
    Η Πατρίδα κοιμάται!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK ME TO ONOMA ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ligaki arga gia diamartiries.kalitera na afisete tin merkel na kanei tin douleia tis,mono etsi tha doume mia aspri mera.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.youtube.com/watch?v=nPglwLkvcrY&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News