Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Καταγγελίες για διαρροή θεμάτων στις Πανελλαδικές

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση από την εισαγγελέα
Καταγγελίες για διαρροή στις Πανελλαδικές εξετάσεις στο μάθημα της Φυσικής ερευνά η Δικαιοσύνη.

Η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράϊκου, έδωσε εντολή για διεξαγωγή κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διερευνηθούν οι καταγγελίες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του μαθητή που θα οδηγηθεί στον αρμόδιο του εισαγελλέα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη...

σε Λύκειο στο Γαλάτσι, στις 9.30 το πρωί όταν ο υποψήφιος φέρεται να έλαβε στο κινητό του mail με τα θέματα από καθηγητή φροντιστηρίου. Στη συνέχεια προσποιήθηκε πως ήθελε να πάει στη τουαλέτα, γεγονός που προκάλεσε τις υποψήφιες του επιτηρητή. Ο μαθητής εντοπίστηκε λίγο αργότερα από το λυκειάρχη, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως την Ηλεκτρονική Δίωξη.

Σύγχυση, πάντως, έχει προκληθεί σχετικά με το πότε σημειώθηκε η διαρροή, ενώ αναμένεται να υπάρξει ενημέρωση από τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές για το αν το συμβάν έγινε σήμερα ή το Σάββατο.

Αν διαρροή έγινε το Σάββατο και το υπουργείο Παιδείας το γνώριζε, τότε δημιουργούνται ερωτήματα γιατί ενημέρωσε με καθυστέρηση έξι ημερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News