Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Αφρικανό ζευγάρι γέννησε λευκό παιδί!

Ένα αφρικανό ζευγάρι από το Leicester της Αγγλίας γέννησε ένα λευκό και κατάξανθο μωρό! Η πρώτη αντίδραση του πατέρα Francis Tshibangu όταν είδε τον δεύτερο γιο του ήταν:


«Είναι όντως δικό μου;!».

Σύμφωνα με του γιατρούς, όλα οφείλονται σε μια σπάνια γενετική ανωμαλία και σήμερα το παιδί είναι 11 μηνών και παίζει με τον αδερφό του Seth που μοιάζει απόλυτα στους γονείς του.

«Είχα μείνει άφωνος και έβλεπα ότι οι γιατροί κοιτιόντουσαν μεταξύ τους σκεφτόμενοι ότι αποκλείεται να είναι δικό μου. Τότε κοίταξα την γυναίκα μου, μου χαμογέλασε και ήξερα ότι εγώ είμαι ο πατέρας», είπε ο 28χρονος πατέρας, τονίζοντας πως με τη γυναίκα του Arlette δεν είχαν ποτέ θέμα απιστίας.

---
πηγή:on-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News