Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Αναφορά Καρασμάνη στη Βουλή για το παράρτημα ΙΚΑ - ΕΤΑΜ Κρύας Βρύσης

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ: ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΙΚΑ - ΕΤΑΜ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ!

Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Πέλλας Γιώργος Καρασμάνης κατέθεσε αναφορά στη Βουλή προς την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης το έγγραφο της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, σχετικά με την απόφαση του Διοικητή ΙΚΑ, με την οποία αναστέλλεται η λειτουργία του Παραρτήματος ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Κρύας Βρύσης.
Με την αναφορά του αυτή ο Γιώργος Καρασμάνης ζητά από την αρμόδια Υπουργό την...

...άμεση ανάκληση της παραπάνω αυτής απόφασης, αφού όπως επισημαίνει, πρόκειται για μια ακατανόητη Κυβερνητική ενέργεια που προκαλεί τη δικαιολογημένη αγανάκτηση και πικρία όλων των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της Κρύας Βρύσης, οι οποίοι παρατηρούν την τοπική κοινωνία που ζουν συνεχώς να φθίνει και ν’ αποδυναμώνεται από τη λειτουργία νευραλγικών και αποκεντρωμένων υπηρεσιών, με αποτέλεσμα την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής τους, αλλά και τη συρρίκνωση της τοπικής οικονομίας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News