Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της επίθεσης σε αστυνομικούς στην Αθήνα

Ολόκληρη η ανακοίνωση της αστυνομίας:
Μετά τη χθεσινή δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του, δίνονται στη δημοσιότητα και τα στοιχεία ταυτότητας του ένοπλου δράστη, ο οποίος την 18-05-2011 στην περιοχή της Πεύκης τραυματίστηκε, κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς, και έκτοτε νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος δράστης είχε πυροβολήσει από ελάχιστη απόσταση εναντίον δύο αστυνομικών, με ανθρωποκτόνο πρόθεση.

Πρόκειται για τον...

Θεόφιλο ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ του Αλέξανδρου και της Αλεξάνδρας, ο οποίος γεννήθηκε την 06-04-1990 στο Μαρούσι Αττικής.

Δακτυλικά αποτυπώματα του Θεόφιλου ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ταυτίστηκαν με αποτυπώματα, που είχαν βρεθεί:
•Σε διαμέρισμα επί της οδούς Ελλησπόντου 53, στη Νέα Ιωνία Βόλου, όπου την 14-03-2011είχαν συλληφθεί πέντε (5) άτομα, για συμμετοχή σε τρομοκρατική δραστηριότητα.

Σε διαμέρισμα επί της οδού Σαπφούς 182, στην Καλλιθέα, όπου την 14-03-2011είχε διενεργηθεί έρευνα, στο πλαίσιο προανακριτικών ενεργειών για τρομοκρατική δραστηριότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News