Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Καθαρισμός εκθετηρίου στο Δασάκι από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αλμωπίας

Όταν υπάρχει όρεξη και μεράκι και κυρίως φιλότιμο όλα είναι δυνατά,το Σάββατο 21-5-2011 το συμβούλιο και μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλμωπίας έκαναν την ποιο όμορφη ίσως μεριά της Αριδαίας ακόμη ομορφότερη και κυρίως καθαρή.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αλμωπίας ξεκίνησε την αναβάθμιση του εκθετηρίου του,στο Δασάκι,με αρκετό ζήλο τα μέλη του Συλλόγου καθάρισαν τους γύρω χωρουςκαι ευελπιστούν πως σε λίγο καιρό ο χώρος του εκθετηρίου θα είναι λόγος...
έλξης για μικρούς και μεγάλους.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΟΥΡΑΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ       ΑΜΠΑΡΗΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ

4 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια σε όλους σας.
    Μόνο την επόμενη φορά ενημερώστε μας, για να έρθουμε και εμείς να βοηθήσουμε για την καλυτέρευση του τόπου μας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο στον προεδρο του κυνηγετικου συλλογου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χα χα!! Τα δύο πρώτα σχόλια ποιοι τα έγραψαν; Ο πρόεδρος και ο γραμματέας;; Αν δεν παινέσεις φυσικά το σπίτι σου.....Μαζέψτε τώρα και τα κυνηγόσκυλα που παρατάτε. Για να κάνετε και κάτι καλό! Γεμίσατε τον τόπο αδέσποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολυ πικροσχολο το σχολιο σου 11:36. αν τουλάχιστον αναγνώριζες την δουλειά που έκαναν τα παιδιά και μετά έκανες την δική σου κριτική, ίσως συμμεριζόμουν την άποψη σου. αλλά ο τρόπος σου είναι επιεικώς απαράδεκτος. μάθε να αναγνωρίζεις την προσπάθεια του άλλου και μετά πες τις θεωρίες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News