Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Γ. Ταγκαλίδης: "Τα αδέσποτα έχουν καλύτερη συμπεριφορά από κάποιους ανθρώπους"

                                           ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS
Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του Αντιδημάρχου Γ. Ταγκαλίδη και του Χρ. Χουρσόγλου, όταν ο δεύτερος έθεσε ως θέμα προς συζήτηση την κατάσταση που επικρατεί στην Αλμωπία με τα αδέσποτα. Ο κ. Χουρσόγλου ζήτησε να παρθούν άμεσα μέτρα για να αποφύγουμε τα χειρότερα.

Ο κ.Ταγκαλίδης πήρε τον λόγο και ανέφερε:

"Ειλικρινά εκπλήσσομαι από την πρόταση του κ. Χουρσόγλου, σαν ο ίδιος να μην υπήρξε αντιδήμαρχος 8 χρόνια. Αφήσατε κάτι εσείς για να το συνεχίσουμε εμείς; Ο καινούργιος νόμος για τα αδέσποτα αναφέρει...


ότι τα αδέσποτα πρέπει να περισυλλέγονται, να στειρώνονται και να επανέρχονται στο φυσικό τους κόσμο. Δηλαδή εσείς θέλετε να επιστρέψουμε στην εποχή του μπόγια. Εγώ δεν πάω φυλακή για τα αδέσποτα κ. Χουρσόγλου. Και για να πω κάτι τελευταίο πολλά αδέσποτα έχουν καλύτερη συμπεριφορά από κάποιους ανθρώπους.

Η απάντηση από τον κ. Χουρσόγλου ήρθε άμεσα:

"Δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση με τον κ. Ταγκαλίδη. Θεωρώ όμως απαράδεκτο να δίνονται από μια νέα δημοτική αρχή απαντήσεις τύπου "Εσείς τι κάνατε;" και να αναφέρεται για μπόγιες. Εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο απλά "κρούω τον κώδωνα του κινδύνου."

Τέλος ο κ. Πασόης είπε ότι ήδη ψάχνουν τρόπο να αντιμετωπίσουν αυτό το πρόβλημα το οποίο είναι σε έξαρση.
"Έχουμε δεχτεί πολλές καταγγελίες για τα αδέσποτα, μέχρι και για περιπτώσεις επιθέσεων" είπε χαρακτηριστικά.

12 σχόλια:

  1. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τα αδέσποτα, πρέπει να παρθούν άμεσα μέτρα για το καλό όλων αλλά και των αδέσποτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικά και είναι μεγάλο πρόβλημα τα αδέσποτα. Αλλά πριν πεις κάτι σωστό θα είναι να κάνεις και μια αυτοκριτική πρώτα. το πρόβλημα δεν εμφανίστηκε σήμερα , το ζούμε εδώ και πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κ. Χουρσόγλου αντί να «κρούει κώδωνα» και να κάνει πολιτική υψηλού επιπέδου (sic), θα πρέπει να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί για την ανυπαρξία της δημοτικής αρχής που υπηρέτησε στον πρώην Δ. Εξαπλατάνου και την παντελή ανυπαρξία τους στο θέμα των αδέσποτων. Το πρόβλημα διογκώθηκε λόγω της ανυπαρξίας βούλησης, γνώσης και δυνατότητας τους.
    Σταματήστε να κρούετε κώδωνες και πιάστε καμιά σκούπα, εάν θέλετε να βοηθήσετε πραγματικά και πρακτικά αυτόν τον έρμο τόπο!
    Οι εποχές και οι καταστάσεις σας έχουν ξεπεράσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η περισυλλογή και η στείρωση κ. Ταγκαλίδη δεν χτυπάει το κακό στην ρίζα του. Καλύπτει μόνο ένα μέρος του προβλήματος. Πρέπει να παρθούν μέτρα ώστε να μην υπάρχουν αδέσποτα! Εκεί θα κάνει την διαφορά η νέα δημοτική αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. k. TAΓΓΑΛΙΔΗ,χθες απεδειξες οτι δεν υπαρχει εργο απο τη δημοτικη αρχη και προσπαθεις απεγνωσμενα με κραυγες του τυπου "και εσεις τι κανατε" να σωσεις τα προσχηματα. Καλε μου φιλε τωρα εσεις ειστε η δημοτικη αρχη,εσεις κρινεστε, οι αλλοι κριθηκαν.ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΤΟ ΧΘΕΣ. οχι αντιπολιτευση στην αντιπολιτευση.Επιτελους καταλαβετε το:εσεις αποφασιζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ta allothi kapote teleionoyn.oi maskes peftoyn kai o vasilias PASOHS fainetai gymnos.kalyptetai synexeia piso apo thn apraksia toy ZERZH kai toy TOYFEGGOPOYLOY.DHMHTRI shmera o dhmarxos eisai esy,esy apofasizeis ,esy krinesai.to xtes teleiose to Noemvrio toy 2010 tote poy esy nikhses stis ekloges. tora theloyme lyseis sta provlhmata maS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να παρθούν μέτρα κατ' αρχάς κατά αυτών που τα αφήνουν αδέσποτα!! Τα ζώα δεν φταίνε σε τίποτα, ούτε αυτά φυσικά θέλουν να είναι αδέσποτα για να τα χτυπάνε, να τα φολιάζουν και να τα πυροβολούν! Μέτρα όχι για τα αδέσποτα λοιπόν, μέτρα για τους ασυνείδητους ιδιοκτήτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο κ. Χουρσόγλου θα έπρεπε να έχει την ευθιξία ούτε καν να αναφέρει το ζήτημα των αδέσποτων γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά πώς αντιμετώπιζε ο δ. Εξαπλατάνου τα αδέσποτα και ποια ήταν τα μέτρα του!! Και αυτά καμία σχέση δεν είχαν με το τι ορίζει ο νόμος και ο νοών νοείτο. Η απραξία χρόνων και η μη ύπαρξη μέτρων και προγράμματος για τα αδέσποτα διόγκωσε το πρόβλημα και το έφτασε εδώ που είναι σήμερα. Όσο για τον κ. Ταγκαλίδη ας σταματήσει πια αυτή τη καραμελίτσα για το τι κάνανε οι μεν και το τι βρήκανε οι δε. Επειδή οι άλλοι δεν έκαναν τίποτα, πρέπει κι εσείς να συνεχίσετε να κάνετε το ίδιο; Δυστυχώς αυτή η νοοτροπία των αιρετών είναι ένας από τους λόγους που η Ελλάδα καταστράφηκε, τόσο οικονομικό όσο και ηθικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εδώ ο κοσμάκης καίγεται και αυτοι ασχολούνται με τα αδέσποτα.Τόσες οικογένειες-συνάνθρωποί μας υποφέρουν οικονομικά με σοβαρά προβλήματα υγείας και κάποτε ελπίζω σύντομα να επιστρέψει η ανθρωπιά τόσο στους ανθρώπους όσο και για τα ζώα που στην τελική δεν φταίνε αυτά.Εσεις αιρετοί κύριοι ασχοληθείτε επιτέλους με τα σοβαρά προβλήματα και αφήστε τους λαικισμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ.ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΣΤΕ.ΕΝΑΣ ΑΡΙΔΑΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΝΕΤΕ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ... ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΑΛΛΑ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ???? ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φυσικά και είναι επίκαιρο και πάντα θα είναι. Και πολύ σοβαρό επίσης. Αλλά εσύ φαίνεται δεν τραβάς κανένα ζόρι. Μάλλον δεν έχεις παιδιά, ούτε τα φοβάσαι. Αλλά και για τα ίδια τα αδέσποτα, γιατί να ζούνε τέτοια ζωή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News