Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Μεγάλη επιτυχία το πανυγήρι Σαρακηνών

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ''ΘΥΕΛΛΑ''.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΧΤΗΚΕ Ο <ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ ''ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ''> ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ.

ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩΣΕ Ο...
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΑΣΟΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΡΑΠΕΖΑΝΙΔΗ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΜΠΑΓΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟΥ Κος ΔΕΒΕΡΛΗΣ.

ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΛΑΚΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΙ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΗΣ ''ΘΥΕΛΛΑΣ'' ΕΝΩ ΜΕ ΛΙΓΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΜΕΛΙΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙΔΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΣ 5 ΜΑΙΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ <ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ ''ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ''> ΚΑΙ ΛΗΓΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 26 ΜΑΙΟΥ.

ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΚΕΦΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.









1 σχόλιο:

  1. υπέροχη βραδιά.Μπράβο σε όσους την διοργάνωσαν. αντε και του χρόνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News