Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Η Όλγα Φαρμάκη ΓΥΜΝΗ στο δρόμο!

Η Ολγα Φαρμάκη ανεβάζει τον υδράργυρο στα ύψη!

Το σέξι μοντέλο πρωταγωνιστεί σε καμπάνια με κοσμήματα και ποζάρει στον φακό γυμνή φορώντας μόνο εντυπωσιακά κοσμήματα.

Η μελαχρινή καλλονή μίλησε στην «Espresso» για τη νέα της συνεργασία: «Μου έκαναν πρόταση να είμαι το κεντρικό πρόσωπο γνωστού καταστήματος με κοσμήματα και αφού συζήτησα το concept, αποφάσισα να το κάνω γιατί πρόκειται για μια σοβαρή εταιρεία και όλοι όσοι συνεργάστηκα αποδείχτηκαν άψογοι επαγγελματίες».

Η ίδια, μάλιστα, εξηγεί και τον λόγο που...

...δεν χρειάστηκε να φορέσει ρούχα στη φωτογράφηση: «Η εταιρεία ήθελε να δώσει έμφαση στα κοσμήματα. Γι’ αυτό τον λόγο έγινε σέξι η φωτογράφηση και, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε κι εσείς, το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό».

Οσον αφορά τα επαγγελματικά της, δηλώνει: «Αυτή την περίοδο ασχολούμαι με το modeling, ενώ παράλληλα παίζω μουσική σε διάφορα κλαμπ της Ελλάδας. Επίσης, έχω κάποια συνεργασία με μια εταιρεία μουσικής παραγωγής που θα είναι μεγάλη έκπληξη».

Η αλήθεια είναι πως η Ολγα Φαρμάκη έχει καιρό να εμφανιστεί στην τηλεόραση. Παρ’ όλα αυτά -όπως δηλώνει- δεν θα έλεγε όχι σε μια συνεργασία, αρκεί να ήταν κάτι που θα της άρεσε πολύ.

«Η τηλεόραση δεν ήταν πάντα μέσα στη ζωή μου για να μου λείπει. Ετυχε να το κάνω για κάποιο διάστημα για βιοποριστικούς λόγους και από εκεί και πέρα, αν υπάρξει κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση, ευχαρίστως θα ξαναγύριζα. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν προτάσεις, αλλά προς το παρόν δεν έχει βρεθεί η κατάλληλη ευκαιρία και κάτι που να με ευχαριστεί πάρα πολύ».


---
Πηγή: seleo.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News