Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Θεοδώρα Τζάκρη: «Θα προχωρήσουμε για τη σωτηρία της πατρίδας»

«Η συναίνεση θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένη, αλλά εμείς, ανεξαρτήτως του σημερινού αποτελέσματος θα προχωρήσουμε για τη σωτηρία της πατρίδας».

Τα παραπάνω δήλωσε σήμερα το απόγευμα από τη Λάρισα, η υφυπουργός Εσωτερικών, Θεοδώρα Τζάκρη, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της συνάντησης των πολιτικών αρχηγών με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Η κ. Τζάκρη, που μίλησε σε εκδήλωση για τη βία κατά των γυναικών, υπογράμμισε σε δηλώσεις της, ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να εργάζεται για τη σωτηρία του τόπου.

Βεβαίως, συμπλήρωσε, το καλύτερο απ’ όλα θα ήταν να συναινούν, να συνηγορούν και να συνδράμουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου, και πολύ περισσότερο τα κόμματα τα οποία εκπροσωπούνται στη Βουλή.

Ανέφερε, επίσης, ότι στο υπουργείο Εσωτερικών έχουν φέρει σε πέρας κορυφαίες μεταρρυθμίσεις και όσον αφορά στο ενδεχόμενο απολύσεων στο Δημόσιο, σχολίασε ότι εφόσον τηρείται ο κανόνας 1 προς 5 και φέτος υπήρξε σημαντική μείωση των συμβασιούχων κατά 50%, δεν υπάρχει αναγκαιότητα για απολύσεις.

Ωστόσο, διευκρίνισε, ότι αυτό που ισχύει είναι, ότι...


...η οιαδήποτε μετάταξη γίνει ευρύτερα στο δημόσιο τομέα και πολύ περισσότερο στις ΔΕΚΟ θα είναι στη λογική της αξιοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News