Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Καμιά αλλαγή για την κατάργηση του ΑΤ Κρύας Βρύσης

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ :«Καμιά αλλαγή στις κυβερνητικές μεθοδεύσεις για την κατάργηση του ΑΤ Κρύας Βρύσης»

Από το καλοκαίρι του 2010 που ετέθη θέμα κατάργησης του Αστυνομικού Τμήματος της Κρύας Βρύσης, ο Γιώργος Καρασμάνης, με δύο Ερωτήσεις στη Βουλή και ισάριθμες αναφορές προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, κατήγγελλε μια ενδεχόμενη τέτοια μεθόδευση, αναδεικνύοντας και τους προφανέστατους κινδύνους.

Προσφάτως, κατά την επίσκεψη του κ. Χ. Σταϊκούρα βουλευτή Φθιώτιδας στην Κρύα Βρύση, του ετέθη το ίδιο πρόβλημα και οι σχετικές ανησυχίες από τοπικούς φορείς.

Ο κ. Σταϊκούρας, κατέθεσε στη Βουλή αναφορά για το ζήτημα, μαζί με το υπόμνημα της Δημοτικής Κοινότητας της Κρύας Βρύσης, καθώς και τα στοιχεία που είχε ήδη πάρει από τις Ερωτήσεις και τις Αναφορές του Γιώργου Καρασμάνη.

Είναι σημαντικό στο σημείο αυτό, να παραθέσουμε το κείμενο της αναφοράς του κ. Σταϊκούρα για πλήρη ενημέρωση:

«Σε συνέχεια των Ερωτήσεων (υπ’αριθ 808/05-08-2010 & 12400/02-03-2011) και των δύο αναφορών (16/02/2011 & 01/03-2011) που κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής του Νομού Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιώργος Καρασμάνης, καταθέτω την παρούσα αναφορά και σας μεταφέρω αίτημα των κατοίκων της Δημοτικής Κοινότητας Κρύας Βρύσης σχετικά με την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί με την ενδεχόμενη απομάκρυνση του Αστυνομικού Τμήματος Κρύας Βρύσης. Μια ενδεχόμενη υλοποίηση αυτής της απόφασης δημιουργεί αναστάτωση στην τοπική κοινωνία ….. Παρακαλώ όπως με ενημερώσετε για την εξέλιξη του ζητήματος.»

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο κ. Σταϊκούρας, έλαβε από κυβερνητικής πλευράς, τις ίδιες ακριβώς απαντήσεις (χωρίς να διαφοροποιούνται ούτε καν κατά σημείο στίξης), με τις απαντήσεις που είχε λάβει στις ερωτήσεις και αναφορές του ο Γιώργος Καρασμάνης, και οι οποίες έχουν ήδη δημοσιευθεί στον τοπικό Τύπο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News