Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Απάντηση Υπ. Εθνικής Αμύνης για την αξιοποίηση του στρατοπέδου «Καλέτζου Γεωργίου»

Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Πέλλας Γιώργος Καρασμάνης στις 19-04-2011 κατέθεσε ερώτηση προς τον αρμόδιο Υπουργό Εθνικής Άμυνας, σχετικά με την αξιοποίηση του στρατοπέδου «Καλέτζου Γεωργίου» στην Έδεσσα.Ο Γιώργος Καρασμάνης με την ερώτηση του αυτή ζητούσε να γίνει δεκτό το αίτημα του Δήμου Έδεσσας για την αξιοποίηση του στρατοπέδου ως Κέντρο Αποθεραπείας Φυσικής και Κοινωνικής Αποκατάστασης (ΚΑΦΚΑ).
Η απάντηση που δόθηκε από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελο Βενιζέλο στην ερώτηση αναφέρει :


«Το στρατόπεδο «ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΛΕΤΖΟΥ» Έδεσσας, αποτελείται από τα παρακάτω τμήματα :

α. Στρατόπεδο «ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΛΕΤΖΟΥ» ‘‘Α’’
Έχει έκταση 194.789 τ.μ., στρατωνίζονται σ’ αυτό οι ΣΜ/ΙΙ, Μ/Κ ΜΠ, ΛΣ/ΙΙ Μ/Κ ΜΠ, ΔΠΒ/ΙΙ Μ/Κ ΜΠ, 2ο ΛΔΒ και είναι ιδιοκτησίας ΤΕΘΑ.

β. Στρατόπεδο «ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΛΕΤΖΟΥ» ‘‘Β’’
Έχει έκταση 37.175 τ.μ., είναι ιδιοκτησίας ΤΕΘΑ και χρησιμοποιείται περιοδικά για την εκπαίδευση του Λόχου Εφέδρων Υψηλής Ετοιμότητας Στρατού (ΕΦΥΕΣ).

Το αίτημα του Δήμου Έδεσσας για την αξιοποίηση του στρατοπέδου ως Κέντρου Αποθεραπείας Φυσικής και Κοινωνικής Αποκατάστασης (ΚΑΦΚΑ) θα εξεταστεί με γνώμονα το Δημόσιο συμφέρον και με βάση τα κριτήρια που δημόσια ανακοινώσει για τα θέματα αυτά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News