Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Συνεδρίαση Οικονομικλης Επιτροπής Δήμου Αλμωπίας

                    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
Σας καλούμε να έρθετε την 26η Μαϊου 2011 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.00΄ στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας στην Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για να συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
               ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:


1ο ΘΕΜΑ: Πράξη ανάθεσης σε δικηγόρο, για την ανακοπή ερημοδικείας ή άσκησης έφεσης κατά της με αριθμ. 29/2011 απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Έδεσσας, που αφορά στην υπόθεση του Γεωργίου Παπαδόπουλου, κάτοικου Εξαπλατάνου Αλμωπίας κατά του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου.

2ο ΘΕΜΑ: Πράξη ανάθεσης σε δικηγόρο, για την ανακοπή ή για την κατάθεση αναστολής εκτέλεσης κατά της με αριθμ. 116/2010 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Έδεσσας, που αφορά στην υπόθεση του Λιούγκα Αναστάσιου, κάτοικου Πιπεριάς Αλμωπίας κατά του πρώην Δήμου Αριδαίας.

3ο ΘΕΜΑ: Πράξη ανάθεσης σε δικηγόρο, για την άσκηση έφεσης κατά της με αριθμ. 80/2011 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Έδεσσας, που αφορά στην υπόθεση του Αντιψωμά Πρόδρομου, κάτοικου Χρυσής Αλμωπίας , κατά του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου και της ΔΕ.ΠΑ. Εξαπλατάνου.

4ο ΘΕΜΑ: Εξέταση αίτησης της Ο.Ε. ΤΟΜΗ - Τεχνικής Εταιρείας Ε.Δ.Ε.-, για έγκριση ή μη χορήγησης 3μηνης παράτασης για την περαίωση εργασιών του έργου : “Ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων Βορεινού ” .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΠΑΣΟΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News