Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Ένσταση εξετάζει η ΑΕΚ!

Ένσταση για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου είναι πολύ πιθανό να κάνει η ΑΕΚ. Και αυτό γιατί ο Αχιλλέας Μπέος επισκέφθηκε τα αποδυτήρια ενώ δεν είχε το δικαίωμα. «Δεν μπορεί να γίνει ένσταση» υποστηρίζει ο Μπέος.
Και όμως, η ΑΕΚ μπορεί να διεκδικήσει τους χαμένους βαθμούς του Βόλου. Και αυτό γιατί η είσοδος του Αχιλλέα Μπέου στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου –για την οποία η εισαγγελέας που βρισκόταν στο γήπεδο διέταξε τη σύλληψή του– δεν αποκλείεται να δίνει το δικαίωμα στην «Ένωση» (βάσει του ΚΑΠ) να ζητήσει το μηδενισμό των γηπεδούχων στον συγκεκριμένο αγώνα!

Πιο συγκεκριμένα, το άρθρο 19 (παράγραφος 5) του κανονισμού, αναφέρει πως...

«απαγορεύεται η είσοδος στους αγωνιστικούς χώρους και η συμμετοχή στον αγώνα φυσικού προσώπου που έχει τιμωρηθεί με οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα (εφόρου, προπονητή, φυσικοθεραπευτή κτλ).

Τυχόν συμμετοχή είναι αντικανονική και σε περίπτωση ένστασης εφαρμόζεται η διάταξη του άρθρου 23 παρ. 11. Τυχόν είσοδος άλλου τιμωρημένου προσώπου (εκτός ποδοσφαιριστών) έχει ως συνέπεια, σε περίπτωση ένστασης ή καταγγελίας, την απώλεια του αγώνα για την υπαίτια ομάδα».

Ο Μπέος είναι πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου άρα με την είσοδο του παρότι ήταν τιμωρημένος, αυξάνει τις πιθανότητες δικαίωσης της ΑΕΚ. Πάντως υπέρ του λειτουργεί το γεγονός ότι δεν αναφέρεται πουθενά στο φύλλο του αγώνα. Περίπτωση να μη γίνει η ένσταση υπάρχει μόνο αν κρίνει το νομικό επιτελείο της ΑΕΚ ότι τα στοιχεία δεν επαρκούν ώστε να είναι βέβαιη η κατακύρωση του αγώνα υπέρ της.

Μπέος: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα ένστασης»

Καθησυχαστικός ως προς το θέμα αυτό ήταν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος μίλησε στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6:

Για το ενδεχόμενο ένστασης της ΑΕΚ:
«Για να κάνεις ένσταση πρέπει να έχει γραφεί κάτι στο φύλλο αγώνα. Από τη στιγμή που δεν γράφει τίποτα αυτό, τελείωσε».

Για ό,τι συνέβη μετά το παιχνίδι με την επίσκεψή του στα αποδυτήρια:
«Αισθάνθηκα μια αδιαθεσία και πήγα στα αποδυτήρια. Ο εισαγγελέας έκρινε ότι δεν έπρεπε να πάω. Θεωρώ ότι η υγεία είναι πάνω από όλα. Πήγα να πάρω ένα χάπι στα αποδυτήρια».

---
Πηγή: gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News