Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Συνάντηση της Φιλοζωικής Έδεσσας με τον αντιδήμαρχο κ. Ζαίφη

Στις 26/5/2011 πραγματοποιήθηκε συνάντηση γνωριμίας του νέου διοικητικού συμβουλίου της φιλοζωικής με τον αντιδήμαρχο Έδεσσας κ. Ζαίφη Χρ. και τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Έδεσσας κ. Δίου Αν.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης διαφάνηκε η καλή διάθεση της δημοτικής αρχής έτσι ώστε να δοθούν λύσεις τόσο σε βάθος χρόνου όσο και άμεσα.

Έτσι λοιπόν αποφασίσθηκε:


1)Η συνέχιση των εργασιών στο καταφύγιο για την βελτίωση συνθηκών διαβίωσης.
2)Την δημιουργία πενταμελούς επιτροπής αποτελούμενη από 2 μέλη της φιλοζωικής και 3 μέλη του Δήμου για συντονισμό δράσης.
3)Επαφή με τη Κτηνιατρική Υπηρεσία της Περιφέρειας.
4)Την δημιουργία ταίστρων περιφερειακά του κέντρου της πόλης.
5)Σήμανση με ειδικό λουράκι εμβολιασμός και στείρωση όλων των αδέσποτων.
6)Περισυλλογή και μεταφορά στο καταφύγιο αδέσποτων που έχουν επιθετική συμπεριφορά.

Επειδή η γνώμη σας μετράει ελάτε να μας γνωρίσετε στην γενική συνέλευση του συλλόγου που θα γίνει την Τετάρτη στις 19.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Νομαρχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News