Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Ο Λάκης των φτωχών...

Σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία, οι διαπραγματεύσεις που κάνει ο Μέγας Αριστερός (με την 735 BMW) και υπερασπιστής(;) των απανταχού φτωχών Λάκης Λαζόπουλος με τον Alpha έχουν ως εξής: Ζητάει για τη νέα σεζόν... 5.100.000 για 30 εκπομπές. Δηλαδή 170.000 ευρώ ανά εκπομπή!

Με δεδομένο ότι ο καθαρός χρόνος (εκτός διαφημίσεων) είναι περίπου 2 ώρες, αυτό σημαίνει ότι το "ταλέντο" του Λάκη του Αριστερούλη εκτιμάται από τον ίδιο σε...

1.416 ευρώ ανά λεπτό! Χωρίς να υπολογίζεται το added value και τα "παράπλευρα έσοδα" όπως π.χ. η τζάμπα διαφήμιση του θεάτρου του ή οι πωλήσεις δικαιωμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Λάκης ο Αριστερούλης πούλησε τα δικαιώματα προηγουμένων εκπομπών σε εκδοτικό οίκο για μόλις 7.000.000 ευρώ (Επτά Εκατομμύρια Ευρώ!!!)

Υ.Γ.: Κι εσύ Έλληνα (μακάκα όπως σε λέει ο Λάκης ο Αριστερούλης) κάθεσαι και βλέπεις τον "φίλο" του λαού και την προπαγάνδα του… και το χειρότερο όλων... τον πιστεύεις!

---
Πηγή: reporter.gr

4 σχόλια:

  1. ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΤΣΕΠΗ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΕΙΝΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ 170000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΔΙΩΞΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και ποιοι να μείνουν στην τηλεόραση, ο Πρετεντέρης, η Μανωλίδου και ο άλλος η κομμώτρια .... βρε πήγαινε για σανό αι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν φταίει αυτός, φταίνε όλοι αυτοί που τον παρακολουθούν και του δίνουν τα 60άρια τηλεθέασης, αυτοί που κάθονται στο πλατό σαν πρόβατα και τον χειροκροτάνε, κατεβάζοντας αμάσητο ό,τι λέει. Για να μην πω για τα dvd που πουλάει κατά καιρούς.
    Ας του τραβήξει ένα Χ ο κόσμος και τα λέμε μετά, κ. Λάκη πόσα θα ζητάς και πόσα θα παίρνεις.
    Αριστερός με δεξιές τσέπες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δεν σου αρέσει ο Λάκης τότε γύρνα κανάλι και δες την εκπομπή του κύριου βουλευτού που πουλάει τα βιβλία του με το κιλό, μάλλον αυτή σου ταιριάζει περισσότερο. Κι αν δεν σου αρέσει η προπαγάνδα του Λάκη, τότε βάλε μέγκα που σερβίρει την προπαγάνδα της κυβέρνησης ή σκάι που σου λέει την προπαγάνδα των βιομηχάνων και των τραπεζιτών. Άραγε αυτοί οι δημοσιογράφοι πόσα να παίρνουν για να μεταδώσουν την προπαγάνδα των άλλων, έχεις αναρωτηθεί; Τουλάχιστο ο Λάκης τα λεφτά που ζητάει για τις εκπομπές του, τα βγάζει και με το παραπάνω από τις διαφημίσεις, αλλιώς ο άλφα δεν θα τον κρατούσε. Κι αυτά τα ποσά που βλέπεις δεν είναι οι αμοιβές του αλλά το κόστος ανά εκπομπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News