Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Η απομυθοποίηση του Οσάμα...μέσω πορνό!

Η πλήρης απομυθοποίηση του Οσάμα μπιν Λάντεν από τις ΗΠΑ έχει και συνέχεια. Τώρα, η Ουάσινγκτον βγάζει στη φόρα τα... βρώμικα μυστικά του ηγέτη της αλ Κάιντα.

Ποιο είναι το νέο στοιχείο που δόθηκε στη δημοσιότητα και αφορά στα ευρήματα από το σπίτι όπου κρυβόταν ο Λάντεν τα τελευταία χρόνια στο Αμποταμπάντ του Πακιστάν; Ότι ο Σαουδάραβας τρομοκράτης είχε...

αδυναμία στο πορνό! 



Αυτό αποκάλυψαν Αμερικανοί αξιωματούχοι στο Reuters, ταινίες πορνό μεγάλης διάρκειας, για τις οποίες όμως δε μπορούν να πουν με σιγουριά πως τις είχε δει ο Λάντεν. Μόνο που το σπίτι όπου διέμενε ο Νο1 καταζητούμενος στον κόσμο με τις συζύγους, τα παιδιά και τα εγγόνια του δεν είχε ούτε ίντερνετ ή άλλα δίκτυα επικοινωνίας. Είχε όμως τηλεόραση, βίντεο και DVD.

Σύμφωνα με τους αξιωματούχους, ο εντοπισμός πορνογραφικού υλικού κατά τις επιδρομές σε σπίτια ισλαμιστών μαχητών δεν είναι κάτι ασυνήθιστο.

---
Πηγή: onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News