Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Δολοφονική επίθεση κατά Συσσοβίτη-Πανταζόπουλου στο κέντρο της Αθήνας!

Ο Αλέκος Συσσοβίτης και ο Ηλίας Πανταζόπουλους έπεσαν θύματα άγριας επίθεσης στο κέντρο της Αθήνας!
Οι δυο άντρες βγήκαν το βράδυ του Σαββάτου και τους βγήκε η έξοδος ξινή! Στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Αθηνάς τους επιτέθηκαν πέντε αλλοδαποί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Super star ο ένας εξ αυτών κρατούσε...

πασμένο μπουκάλι και ήθελε να τους σφάξει! Στην κυριολεξία τα ξημερώματα της Κυριακής η οδός Αθηνάς μετατράπηκε σε πεδίο μάχης μεταξύ των πέντε αλλοδαπών και των Συσσοβίτη-Πανταζόπουλου! Γρατσουνιές, σκισμένα ρούχα και μώλωπες είναι τα ενθύμια της επίθεσης που δέχτηκαν… Οι αλλοδαποί τους πήραν τα χρήματα που είχαν πάνω τους και τράπηκαν σε φυγή! Η αστυνομία κάνει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών! Ο παραγωγός Ηλίας Πανταζόπουλος νοσηλεύεται μέχρι και αυτή την ώρα στο νοσοκομείο. Ένα είναι σίγουρο ότι οι δύο άντρες θα θυμούνται για πολύ καιρό αυτό το συμβάν!

---
Πηγή: gossip-tv.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News