Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Στα χέρια της αστυνομίας και ο τρίτος δράστης της δολοφονίας αστυνομικών στου Ρέντη

Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο τρίτος δράστης της δολοφονίας των δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Μετά τις συνεχείς και εξονυχιστικές έρευνες των αστυνομικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εντοπίστηκε και ο τρίτος δράστης ενώ εξακριβώθηκαν και τα στοιχεία ταυτότητας του.

Πρόκειται για...

έναν ακόμα ομογενή ο οποίος γεννήθηκε στη Ρωσία και είναι 24 ετών.

Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τις αρμόδιες δικαστικές Αρχές, και αφού εντοπίστηκε στην περιοχή Αχαρνών, συνελήφθη.

Αύριο, ο 24χρονος, σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, θα οδηγηθεί μαζί με τους υπόλοιπους στον ανακριτή.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται για την σύλληψη και του τέταρτου, ο οποίος είχε τραυματιστεί κατά την διάρκεια της ανταλλαγής πυροβολισμών με τους αστυνομικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News