Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Το έδεσαν σε φράχτη και το άφησαν να πεθάνει

ΔΕΙΤΕ: Το άτυχο σκυλάκι υποφέρει από μια σοβαρή δερματική ασθένεια

Ο έξι μηνών Flaky μετά την περιπέτεια που έζησε θα χρειαστεί αρκετό καιρό για να αναρρώσει, τόσο σωματικά, όσο κυρίως ψυχολογικά.

Ο μικρούλης υποφέρει από μια πολύ σοβαρή δερματική ασθένεια, που τον έχει αφήσει…

φαλακρό στο μεγαλύτερο μέρος του σώματός του!

Βρέθηκε εγκαταλελειμμένος, δεμένος σε ένα φράχτη και οι διασώστες του εκτιμούν ότι οι ιδιοκτήτες του τον παράτησαν λόγω της ασθένειάς του.



---
Πηγή: newsbeast

1 σχόλιο:

  1. Aπίστευτο!! Τι τραβάνε ρε τα ζωάκια από τους "ανθρώπους"; Τα ίδια κακά να πάθουνε κι αυτοί που το άφησαν το ζώο σ αυτά τα κακά χάλια. Δεν μπορούσαν να το αφήσουν σε ένα καταφύγιο; Α, ρε και μετά μου λέτε "ζώα". Είναι ανώτερα από μας τελικά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News