Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Δημοκρατική Συμμαχία: Εσωκομματικές εκλογές μελών στην Έδεσσα

Οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των συνέδρων του κινήματος, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 15/05/2011, από τις 10:00 έως τις 15:00, σε αίθουσα του ξενοδοχείου "ΑΛΦΑ" στην Έδεσσα (Διεύθυνση: Εγνατίας 28). Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας, έχουν όλα τα μέλη του κινήματος(εγγραφή μέχρι και την Τετάρτη 11/5) και με καταληκτική ημερομηνία υποβολής αίτησης υποψηφίου συνέδρου την Παρασκευή 13 Μαΐου και ώρα 20.00. Οι υποβολές υποψηφιοτήτων για το Νομό Πέλλας, θα πραγματοποιηθούν...

ηλεκτρονικά από τους ενδιαφερόμενους, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα στην ιστοσελίδα του κινήματος.
Οι εκλογικοί κατάλογοι μελών θα ανοίξουν ξανά την ημέρα των εκλογών (Κυριακή 15 Μαΐου) οπότε θα είναι δυνατή η εγγραφή και νέων μελών, τα οποία θα έχουν όμως μόνο το δικαίωμα του εκλέγειν.
Τα μέλη του κινήματος, θα μπορούν να ψηφίσουν το σύνεδρο της επιθυμίας τους, με αυτοπρόσωπη παρουσία, και μόνο με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητος, διαβατηρίου, διπλώματος οδήγησης, ή άλλου δημόσιου εγγράφου, από το οποίο προκύπτει η ταυτοπροσωπία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News