Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Επιστολή διαμαρτυρίας του προπονητή Μ. Μαυρίδη

Ζητώ δημοσίως την παραίτηση από την θέση του προϊσταμένου φυσικής αγωγής Ν. Πέλλας του κ. Χάλη Πέτρου.Ο λόγος που με αναγκάζει να ζητήσω την παραίτηση του είναι το ότι στο σχολικό αγώνα μεταξύ Γυμνασίων Αριδαίας-Έδεσσας συνέβησαν τα παρακάτω τραγικά περιστατικά και ο εν λόγο κύριος ο οποίος παρίσταντω δεν έκανε το παραμικρό.


Όταν ο προϊστάμενος βλέπει μαθητές-ποδοσφαιριστές να αλληλογρονθοκοπούνται και να βρίζουν τα Θεία μπροστά του και δεν αντιδρά, είναι τουλάχιστον ακατάλληλος για τα παιδιά μας.
Όταν ένας μαθητής γρονθοκοπείτε σε σχολικό αγώνα κ.Χάλη δεν τραυματίζεται μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά κάνοντας τον αδύναμο απέναντι στο κοινωνικό του ιστό αλλά και αδύναμο όσον αφορά την αίσθηση της ανάπτυξης του δικαίου.
Όταν ένας μαθητής κ.Χάλη δεν σέβεται τα Θεία μάλλον δύσκολα θα σεβαστεί του γονέα, τον δάσκαλο, τον συνάνθρωπό του.
Επίσης ζητώ από την πολιτεία και το αρμόδιο Υπουργό να επιληφθεί επί του θέματος και επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο μέσο που έχω ως πολίτης.

Μαυρίδης Μιχάλης
Ειδικός Αθλητικός Σύμβουλος
Προπονητής Ποδοσφαίρου

2 σχόλια:

  1. KAI ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ;
    ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΒΓΑΖΕΤΕ ΨΩΜΙ ΑΠ ΑΥΤΟ;
    Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ;
    ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το προβλημα δεν ειναι το ποδοσφαιρο αλλα η συμπεριφορα των εκπαιδευτικων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News