Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Δείτε την φωτογραφία της χρονιάς...

Και η απάντηση στο "η φωτογραφία της χρονιάς"
Αυτή ήταν η συναίνεση που πρόσφερε ο κ.Παπανδρέου όταν ήταν στην αντιπολίτευση και ο Καραμανλής έκανε δειλά βήματα να μιλήσει για ιδιωτικοποιήσεις.
Αυτόγραφο του Γιώργου Παπανδρέου για όλους εσάς. Πάρτε το:
ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΕΥΑΘ)



Ε, βέβαια, όταν κυβερνούσαν άλλοι.... "ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ"
Ο Γ.Παπανδρέου, ανάμεσα σε άλλους σοσιαλιστές (τον μακαρίτη Γιαννόπουλο, που έφυγε νωρίς και δεν πρόλαβε να δει την ολοκλήρωση του σοσιαλιστικού οράματος, τη συντρόφισσα Χριστοφιλοπούλου, τον σύντροφο Κετικίδη κλπ), δείχνει αποφασισμένος ακόμη και T-shirt να φορέσει με το σύνθημα "ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ"

---
Πηγή: taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News